Η απάντηση Τσίπρα για σπίτι σε Σούνιο: Πληρώνω 500 ευρώ τον μήνα

Ανήρτησε στο facebook όλα τα μισθωτήρια από το 2015

Αλέξης Τσίπρας

Στη δημοσιότητα τα μισθωτήρια των εξοχικών κατοικιών που ενοικίασε από το 2015 μέχρι σήμερα στην Λαυρεωτική, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία για το θέμα με τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να έχει μετακομίσει από την Κυψέλη σε βίλα στο Σούνιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 και μέχρι το 2019 νοίκιασε εξοχικό σπίτι 185 τμ στη περιοχή της Λαυρεωτικής, έναντι τιμήματος 1.200 ευρώ το μήνα, για τους τρείς καλοκαιρινούς μήνες της θερινής περιόδου και - όπως αναφέρει - τα σχετικά μισθωτήρια είναι κατατεθειμένα από το 2015 στην εφορία.

Μαίνεται ο πόλεμος ανακοινώσεων για Τσίπρα και τη βίλα στο Σούνιο

Από τον Ιούνιο του 2020, όπως τονίζει, υπέγραψε τετραετές μισθωτήριο συμφωνητικό εξοχικής κατοικίας 71 τ.μ. στη περιοχή της Λαυρεωτικής, με αντίστοιχο εμβαδό υπόγειου και με μίσθωμα 500 ευρώ μηνιαίως για τα πρώτα τρία χρόνια και 900 ευρώ μηνιαίως για τον τέταρτο χρόνο.

Η συμφωνία περιελάμβανε την προκαταβολική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό των μισθωμάτων των τριών πρώτων χρόνων, ενώ το συμφωνητικό κατατέθηκε στην εφορία στις 2 Ιουλίου 2020.

«Μάχη» για τη βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο - Νέα ανακοίνωση από τη ΝΔ

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη για να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, σε μια στιγμή που αισθάνεται στριμωγμένος», τονίζει ο κ. Τσίπρας, κάνοντας λόγο και για fake news, από δημοσιογράφους.

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει «τα μισθωτήρια συμβόλαια που τον αφορούν, τα έξοδα συντήρησης των δεκάδων ακινήτων που έχει στη κατοχή του και ειδικότερα για τα δάνειά του και τις σχετικές ρυθμίσεις αποπληρωμής».
Παράλληλα, προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη για «κακόβουλες επιθέσεις», όπως λέει, από τον Τύπο, τονίζοντας ότι θα διεκδικήσει «το πόσο που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κ. Πέτσα».

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη για να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, σε...

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top