«Θερμό επεισόδιο» στη Βουλή με υφυπουργό και βουλευτή της ΝΔ!

Τι προκάλεσε την «έκρηξη» Βλάχου στη συζήτηση για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη

«Θερμό επεισόδιο» σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Βλάχο και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και υφυπουργό Δημήτρη Οικονόμου), με αφορμή την απόρριψη των 11 βουλευτικών τροπολογιών, αλλά και το λάθος σε άρθρο του χωροταξικού νομοσχεδίου (132) το οποίο  δεν διορθώθηκε αρχικά κατά τις νομοτεχνικές βελτιώσεις. 

Χατζηδάκης: Stop στο μπάχαλο με το πολεοδομικό νομοσχέδιο

Ο κ. Βλάχος άρχισε να διαμαρτύρεται στον υφυπουργό κ. Οικονόμου, στον οποίο συνέχισε να απευθύνεται και έξω  από την αίθουσα της Ολομέλειας, μιλώντας του σε έντονο ύφος,  παρουσία των βουλευτών της ΝΔ Μπουκώρου (ο οποίος επίσης διαμαρτυρήθηκε παίρνοντας τον λόγο στην Ολομέλεια) και Χρυσομάλλη, αλλά και δημοσιογράφων.

«Έλεος. Δεν πάει άλλο. Και η κοροϊδία έχει τα όριά της. Δεν πειράζει, ας έρθουν οι αλλαγές στο επόμενο νομοσχέδιο που θα είναι παχιές οι μύγες», ακούστηκε να φωνάζει ο Γ. Βλάχος.

Στο video διακρίνεται ο βουλευτής της ΝΔ να κατευθύνεται μετά την ομιλία του κ. Χατζηδάκη στους συνεργάτες του υπουργού και του υφυπουργού Περιβάλλοντος στα κυβερνητικά έδρανα και να τους απευθύνεται σε έντονο ύφος.     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top