Ο Πολάκης πήγε στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» χωρίς μάσκα

Υπουργείο Υγείας: Να ζητήσει συγγνώμη για το σόου

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η επίσκεψη του Παύλου Πολάκη στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ο οποίος μιλούσε έξω από ΜΕΘ χωρίς μάσκα.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρέθηκε εκεί, έπειτα από την κόντρα στο κοινοβούλιο τόσο του ίδιου όσο και του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, για το πόσες από τις 50 κλίνες ΜΕΘ, που δώρισε η Βουλή στο «Σωτηρία», λειτουργούν πράγματι.

Μητσοτάκης: Ο Πολάκης είναι απών αλλά το πνεύμα του είναι εδώ 

Ο κ. Πολάκης προκάλεσε τον Πρόεδρο της Βουλής να πάνε μαζί να κάνουν αυτοψία στο «Σωτηρία» και τελικά πήγε μόνος του.

Κύριε Τασουλα σας προκαλώ ΕΥΘΕΩΣ : ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!! Εγώ Ξεκιναω...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Όπως είπε, από τις 4 υπομονάδες του τμήματος ΜΕΘ άμεσα λειτουργικές είναι μόνο οι δύο: η πρώτη με 12 ασθενείς και η δεύτερη με 13 κρεβάτια, η οποία άνοιξε αυτήν την εβδομάδα και υποδέχτηκε τους πρώτους της ασθενείς.

Πειθαρχικό ΣΥΡΙΖΑ: Με κομμένα φτερά ο Πολάκης μετά τις φωτογραφίες

«Περιμένω τη δημόσια συγγνώμη σας», είπε απευθυνόμενος τον κ. Τασούλα, σε ένα βίντεο που ανήρτησε έξω από τις ΜΕΘ, χωρίς να φορά μάσκα.

Υπουργείο Υγείας: Να ζητήσει συγγνώμη για το σόου

Για ψέματα, όσον αφορά το πόσες ΜΕΘ λειτουργούν, κατηγόρησε το υπουργείο Υγείας τον Παύλο Πολάκη, καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες για το σόου δίχως μάσκα, έξω από την εντατική.

Η ανακοίνωση του υπουργείο Εργασίας:

«Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας.
Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.
Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του.
Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του.
Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς».

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top