To priceless αίτημα των παιδιών της Σαμοθράκης στον Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός και η Μαρέβα φωτογραφήθηκαν με τον ένστολο γιο τους

Καμπανάκι για τη χρήση μάσκας, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, χτύπησε ο πρωθυπουργός από τη Σαμοθράκη, όπου συνεχίζει την περιοδεία του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τους κατοίκους του νησιού και άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν στο ακριτικό νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

«Δυστυχώς η εποχή είναι τέτοια, που πρέπει να προσέχουμε. Να συνηθίσουμε τη μάσκα λίγο παραπάνω. Στις πόλεις θέλει μεγαλύτερη προσοχή. Καλό είναι να φυλαγόμαστε. Με το καλό, του χρόνου, το 2021, να τα έχουμε αφήσει όλα αυτά πίσω μας», είπε ο πρωθυπουργός, συνομιλώντας με κατοίκους του νησιού.

Στη βόλτα του στον παραδοσιακό οικισμό, τα αιτήματα από τους πιτσιρικάδες έπεφταν βροχή.

«Το πρώτο πράγμα, που θέλετε, ποιο είναι;», ρώτησε ο πρωθυπουργός για να λάβει το πρώτο αίτημα των παιδιών: ένα γήπεδο να παίζουν μπάλα!

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ένα κοριτσάκι. «Και μία παιδική χαρά», είπε στον πρωθυπουργό. «Δεν έχετε;», αναρωτήθηκε ο ίδιος.

Ο Μητσοτάκης με τον γιο του και τη σειρά του στον Έβρο

«Διαλύθηκε», αποκρίθηκε το γλύκύτατο κοριτσάκι, με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά χαμογελώντας: «Σημειώνω ένα γήπεδο και μία παιδική χαρά, λοιπόν»!

Ο πρωθυπουργός και η Μαρέβα φωτογραφήθηκαν με τον ένστολο γιο τους

Φωτογραφία με τους γονείς του μέσα στη μονάδα, που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη, ανήρτησε ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης και Μαρέβα με τον ένστολο γιο τους

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, φωτογραφήθηκαν με τον ένστολο γιο τους στη μονάδα που υπηρετεί, στην Aλεξανδρούπολη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε στον Έβρο, πριν τη Σαμοθράκη, για να επιθεωρήσει τις εργασίες του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, και έκανε μία στάση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στη μονάδα, προκειμένου να δουν τον γιο τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top