Βουλή: Συνεδρίασε η Επιτροπή Δεοντολογίας για τη χειρονομία Μάρκου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει άσεμνη χειρονομία σε βουλευτή του ΚΙΝΑΛ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Το ρεπορτάζ του δελτιου ειδήσεων του Star για την άσεμνη χειρονομία του Κ. Μάρκου   

Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για άσεμνη χειρονομία που είχε κάνει στην Ολομέλεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου.

Βουλή: Ένταση μετά από άσεμνη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ της πρότασης μομφής για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά τάχθηκαν η Νέα Δημοκρατία, το Κίνημα Αλλαγής και η Ελληνική Λύση. Το ΚΚΕ και το ΜεΡΑ 25 αναγνώρισαν ότι η συμπεριφορά ήταν απρεπής και καταδικαστέα αλλά σημείωσαν ότι πειθαρχικά το θέμα έχει λήξει με την αποβολή του βουλευτή από την Ολομέλεια την ημέρα του συμβάντος. Από τον ΣΥΡΙΖΑ επισημάνθηκε πως ο βουλευτής έχει ζητήσει συγνώμη για τη στάση του.

Του θέματος θα επιληφθεί πλέον ο  πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, για να αποφασίσει  αν θα επιβληθούν κυρώσεις (όπως για παράδειγμα η περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης).


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top