Γεραπετρίτης: Η οικονομία θα ανακάμψει το 2021

«Ο πρωθυπουργός έχει αρκετά να πει στη Θεσσαλονίκη»

Γιώργος Γεραπετρίτης

Ως χρονιά ανάκαμψης περιέγραψε το 2021 ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ειδικότερα, «καλώς εχόντων των πραγμάτων και από τη στιγμή που υπάρξει μια γραμμή παραγωγής του εμβολίου κατά του κορονοϊού από το τέλος Δεκεμβρίου, το 2021 θα μας βρει σε μια πάρα πολύ καλύτερη μοίρα, όχι κατ' ανάγκην ότι θα έχει εξολοθρευτεί απολύτως ο κίνδυνος από τον ιό, αλλά σίγουρα θα έχουμε μπει σε μια πιο ήρεμη ρότα για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η οικονομία μας», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24».

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ζητούσε άνοιγμα του τουρισμού και τώρα μας κατηγορεί

Δευτερολογία Τσίπρα: Η κυβέρνηση κάνει πολύ λίγα για την κρίση

Αν και, όπως διευκρίνισε, «ετοιμαζόμαστε για τα πάντα, και υγειονομικά και οικονομικά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά».

Σε κάθε περίπτωση, «βαδίζουμε σε πολύ δομημένους οικονομικούς πυλώνες, το 2021 θα είναι μια χρονιά ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας», εκτίμησε.

Κληθείς να περιγράψει το τι θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε πως «ο πρωθυπουργός έχει να πει αρκετά στη Θεσσαλονίκη, τα οικονομικά δεδομένα της γέφυρας προς τη νέα δημοσιονομική κανονικότητα θα τα αναπτύξει στην ομιλία του το επόμενο Σάββατο». Ενώ έκλεισε τη σχετική αναφορά τονίζοντας ότι «η λογική πάνω στην οποία θα κινηθεί ο πρωθυπουργός είναι η γέφυρα προς μια νέα δημοσιονομική ανάκαμψη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top