Τρικούβερτος καβγάς Κεραμέως - Φίλη στην Επιτροπή και "κακές κουβέντες"

Νέο «οπαδικό» περιστατικό στη Βουλή – Αυτή τη φορά από βουλευτή της ΝΔ

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για το νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση, στην οποία λίγες ημέρες μετά τη χειρονομία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα  Μάρκου  - που οδήγησε στην αποβολή του -  στη συνεδρίαση για τη δίωξη κατά Παπαγγελόπουλου -  ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας  Κοντογεώργος φέρεται να εκστόμισε «κακές κουβέντες», καθώς ακούστηκε η λέξη «μ….ας» από την πλευρά του!       

Βουλή: Ένταση μετά από άσεμνη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Η σημερινή ένταση ξεκίνησε όταν η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατήγγειλε ότι ένας από τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων είχε καταγγείλει πως υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης του είπε: «Αφού δεν μπορούμε να σας κλείσουμε θα σας καταστήσουμε αχρείαστους»!  Η κα Κεραμέως το απέδωσε στον πρώην Υπουργό Παιδείας  Ν. Φίλη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα και κατήγγειλε «διαρροή της Υπουργού με ψεύτικα και παραποιημένα πρακτικά» 

Νομοσχέδιο για ιδιωτική εκπαίδευση: Υπέρ οι σχολάρχες κατά οι εκπαιδευτικοί

Πάνω στην ένταση της συζήτησης ακούστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Κοντογεώργος να λέει, πιστεύοντας ενδεχομένως ότι είναι κλειστά τα μικρόφωνα,  «είναι μ…κας αυτός» (το οποίο πάντως δεν έγινε αντιληπτό εκείνη την ώρα), με την αντιπαράθεση να  συνεχίζεται μεταξύ του κ. Φίλη και του προεδρεύοντα Γ. Στύλιου (ΝΔ) επειδή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε να μιλήσει χωρίς να του έχει δοθεί ο λόγος!       

Ο κ. Κοντογεώργος επέκρινε από την πλευρά του τον κ. Φίλη ότι «θέλει να διαλύσει τη συνεδρίαση και να μη γίνει κουβέντα στην ολομέλεια». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top