Φωτιά στο ΚΙΝΑΛ: Εισηγήσεις στη Φώφη για διαγραφή Παπανδρέου - Καστανίδη

Απείχαν από τη χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις

Το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις που υπερψηφίστηκε χθες στη Βουλή έριξε βόμβα… μολότοφ στο ΚΙΝΑΛ, αφού Παπανδρέου και Καστανίδης απείχαν από την ψηφοφορία, προκαλώντας αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος. 

«Σεισμός» στο ΚΙΝΑΛ - Απείχαν από την ψηφοφορία Παπανδρέου - Καστανίδης

Η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να συγκαλέσει εκτάκτως την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τους δύο βουλευτές, εφόσον βέβαια εκείνοι παραστούν και δεν επιλέξουν να απουσιάσουν. 

Μάλιστα η πρόεδρος του κόμματος, δέχθηκε εισηγήσεις για τη διαγραφή Παπανδρέου και Καστανίδη, κάτι όμως που προς το παρόν φαίνεται να απορρίπτει, αν και η ενόχλησή της είναι έκδηλη. 

Πονοκέφαλος στο ΚΙΝΑΛ: «Αντάρτικο» για τις διαδηλώσεις

Πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα στις 14:00, οπότε και θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, η Φώφη Γεννηματά θα διαμηνύσει στους δύο βουλευτές ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί επανάληψη «αντάρτικου».

Αρκετοί βουλευτές του ΚΙΝΑΛ τα έβαλαν κυρίως με τον Χάρη Καστανίδη, ο οποίος δημοσίως είχε δεσμευτεί πως θα στηρίξει το νομοσχέδιο και θα ακολουθήσει την επίσημη γραμμή του κόμματος. 

Αντ’ αυτού αποφάσισε να απουσιάζει από τη διαδικασία, κάτι που έκανε και ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την ομιλία του στη Βουλή, με την οποία έδειξε τη διαφοροποίησή του με τη γραμμή του κόμματος. 

Στελέχη του ΚΙΝΑΛ εκτιμούν πως οι δύο βουλευτές δε θα «μετακομίσουν» στην Κουμουνδούρου, ωστόσο πιστεύουν ότι διατηρούν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top