Νέα κόντρα για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τους δημοσιογράφους

Πέτσας: Τους προσβάλλουν βάναυσα – Χαρίτσης: Δώστε τη λίστα

 Νέος γύρος πολιτικής αντιπαράθεσης ξέσπασε γύρω από το πολυσυζητήμένο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τους δημοσιογράφους, που προκάλεσε σάλο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, έκανε λόγο για βάναυση προσβολή στο δημοσιογραφικό κόσμο.

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τους δημοσιογράφους που προκάλεσε σάλο

«Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλει βάναυσα τους δημοσιογράφους και είναι ενδεικτικές οι αντιδράσεις», είπε ο κ. Πέτσας.

Αυτό που προσβάλλει βάναυσα την κοινή λογική και τη δημοκρατία είναι η κυβερνητική πρακτική της εν κρυπτώ και χωρίς κριτήρια χρηματοδότησης ακόμα και ανύπαρκτων Μέσων, ο διαχωρισμός σε «ημέτερους» και «εχθρούς», η επιχείρηση χειραγώγησης και εκβιασμού των ΜΜΕ με διασπάθιση του δημόσιου χρήματος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Πέτσας: Αν ισχύουν όσα λέει ο Μιωνής, έχουμε να κάνουμε με παρακράτος

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος οφείλει να αφήσει τις δικαιολογίες και να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα 20 εκατομμύρια ευρώ», προσθέτει.

Για το θέμα είχε στείλει και επιστολή διαμαρτυρίας η ΕΣΗΕΑ στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη.

«Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε την πρόθεση να προσβάλλουμε το δημοσιογραφικό κόσμο με το συγκεκριμένο video. Αντιθέτως, θεωρούμε ότι η πλειοψηφία των δημοσιογράφων είναι αδύνατο να ταυτιστεί με ό,τι αντιπροσωπεύει η μορφή που πρωταγωνιστεί σε αυτό», απάντησε ο κ. Σκουρλέτης.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top