Σύγκρουση ΗΠΑ - Ρωσίας για τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο!     

Οργισμένη αντίδραση του Ρώσου πρέσβη σε δήλωση του Πάιατ

Τόσο σημαντικός είναι ο Έβρος, που προκάλεσε διπλωματική ρήξη μεταξύ των πρέσβεων Αμερικής και Ρωσίας!  

Το Star στον Έβρο - Σε υψηλή ετοιμότητα οι ελληνικές δυνάμεις

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Βλαβιανός από το Υπουργείο Εξωτερικών ΗΠΑ και Ρωσία ξεπέρασαν τα διπλωματικά εσκαμμένα. 

Η δήλωση του πρέσβη της Αμερικής Τζέφρι Πάιατ στο Mega, ότι από την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας νικητής θα είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, έφερε την οργισμένη αντίδραση του Ρώσου πρέσβη ο οποίος δήλωσε ότι «είναι ανοησίες οι δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη ότι νικητής θα είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας»!

Απάντηση ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Δε δικαιούστε να μας κάνετε μαθήματα

Την τουρκική προκλητικότητα στον Έβρο και την Αγία Σοφία καταδίκασαν η Φώφη Γεννηματά, o  Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας στη χθεσινή του συνέντευξη στον Alpha αναφέρθηκε στο θέμα. 

Τσίπρας στον Alpha:  Επιτυχία της χώρας η αντιμετώπιση του κορωνοϊού 

Συμμετοχή της ΠΑ σε Αποστολή Συνοδείας Αμερικανικών Αεροσκαφών

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, η Πολεμική Αεροπορία συμμετείχε  με τέσσερα αεροσκάφη F-16/Block 52+ της 337 Μοίρας σε αποστολή συνοδείας δύο αμερικανικών Στρατηγικών Βομβαρδιστικών τύπου Β-1Β,  εντός του FIR Σκοπίων και πραγματοποίησαν πτήσης άνωθεν της πρωτεύουσας της Βόρειας Μακεδονίας.

Τα αμερικανικά αεροσκάφη, εκτέλεσαν αποστολή Long Range Strategic Bomber Task Force Mission άνωθεν ευρωπαϊκών χωρών και στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, αναδεικνύοντας τη συνεργασία και τη διαλειτουργικότητα των Συμμαχικών χωρών του ΝΑΤΟ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top