Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας για τη μητέρα της

Έχει γενέθλια την ίδια ημέρα με την επέτειο θανάτου της Μαρίκας Μητσοτάκη

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τα 8 χρόνια από την ημέρα που η μητέρα της, Μαρίκα Μητσοτάκη, έφυγε από τη ζωή, έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ανεβαζόντας μια τρυφερή φωτογραφία των δυο τους, όπου η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πολύ νεότερη, σκύβει και φιλάει τη μητέρα της στο μάγουλο, η κυρία Μπακογιάννη έγραψε ως λεζάντα: «8 χρόνια και είναι σαν να ήταν χθες. Πόσο μας λείπεις, εσύ ο βράχος μας, ο ατσαλένιος κρίκος όλης της οικογένειας».

Κατά περίεργη σύμπτωση, η 6η Μαΐου είναι η ημέρα των γενεθλίων της βουλευτού της ΝΔ.

Στη συνέχεια της ημέρας, ανέβασε δύο φωτογραφίες από την τούρτα-έκπληξη, που της έκαναν οι συνεργάτες της, η οποία είχε σχήμα διαβατηρίου και αεροπλάνου, με την ευχή να μπορέσει να ταξιδέψει σύντομα και πάλι στην αγαπημένη της Κρήτη, αλλά και αλλού.

«Μια μεγάλη έκπληξη από τους συνεργάτες μου, που μου ευχήθηκαν σύντομα να ταξιδέψω και πάλι!», έγραψε η κυρία Μπακογιάννη, η οποία έκανε και μία…  «γλυκειά» παρασπονδία, καθώς πήρε αγκαλιά ένα από τα εγγόνια της.

«Όπως καταλαβαίνετε η στιγμή δεν επέτρεπε μεγαλύτερη απόσταση», εξομολογήθηκε.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η κυρία Μπακογιάννη είχε ρωτηθεί, σε συνέντευξή της στον σταθμό Χανιά Live TV, για το πώς είναι να γιορτάζει ένας άνθρωπος τα γενεθλιά του την ημέρα που έχει πεθάνει η μητέρα του.

«Δεν τα ξαναγιορτάζει. Δεν μπορείς να ξαναγιορτάσεις γενέθλια», είχε πει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top