Πλαφόν στα αντισηπτικά: Θα επιτρέπονται τρία ανά καρότσι

Γεμίζουν τα σούπερ μάρκετ από την Πέμπτη

Ξεκάθαρη διαβεβαίωση ότι υπάρχει απόλυτη επάρκεια προϊόντων στην αγορά για τρεις μήνες έδωσε, για ακόμη μία φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς ξεκίνησε η εφαρμογή των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή συνωστισμού λόγω του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Σε ισχύ από σήμερα τα μέτρα για τα σούπερ μάρκετ

Ο κ. Γεωργιάδης επιθεώρησε τον χώρο του σούπερ μάρκετ και φτάνοντας στα ράφια, όπου βρίσκονται τα αντισηπτικά, των οποίων η ζήτηση έχει εκτοξευτεί, διαβεβαίωσε ότι έως την Πέμπτη θα υπάρξει σχετική τροφοδοσία.

«Περίπου από την Πέμπτη περιμένουμε την νέα τροφοδοσία. Τρέχουμε για να παραχθούν νέες ποσότητες αντισηπτικών», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο διευθυντής του καταστήματος έδειξε στον υπουργό την κάρτα, με την οποία θα γίνεται η είσοδος των πελατών στο κατάστημα, με όριο τον ένα πελάτη ανά 10 τετραγωνικά μέτρα.

Η κάρτα είναι αριθμημένη, θα δίνεται σε κάθε πελάτη που μπαίνει ο οποίος θα την επιστρέφει κατά την έξοδό του.

Πλαφόν στα αντισηπτικά: Τρία ανά καρότσι το μέγιστο

Πλαφόν στα αντισηπτικά βάζει η κυβέρνηση, προκειμένου να αποφευχθούν τα φαινόμενα πρόσκαιρης εξάντλησης των αποθεμάτων στα ράφια.

«Θεσπίζουμε πλαφόν τρία αντισηπτικά ανά καρότσι» εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα, τόνισε πως «πρέπει να τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής. Αυτά δεν είναι αστεία. Είναι πράγματα που έχουν ειπωθεί από τους επιστήμονες για να ελέγξουμε τη μετάδοση του κορονοϊού».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top