ΝΔ: Το έριξαν στο… τρέξιμο μετά το συνέδριο

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Συνέδριο ΝΔ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει εκκίνηση στον αγώνα των 4 χλμ.

Νυχτερινός αγώνα δρόμου 4 χιλιομέτρων έγινε στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Με στόχο την ενίσχυση της εκστρατείας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα βράβευσε τους Ελληνες νικητές του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, την Ελευθερία Πετρουλάκη και τον Κώστα Γκελαούζο.

Η μικρότερη «σύνεδρος» της ΝΔ έκλεψε την παράσταση

Στον αγώνα πήραν μέρος και τρία μέλη της εθνικής ομάδα ποδοσφαίρου, που κατέκτησε το Euro2004: ο Άγγελος Μπασινάς, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Τάκης Φύσσας.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας και την ευαισθητοποίησή σας απέναντι σε ένα φαινόμενο που είναι πολυ πιο διαδεδομένο απο όσο νομίζουμε. Χαίρομαι που είστε όλες και όλοι εδώ και θελουμε να δείξουμε οτι η ΝΔ πέρα απο τα μεγάλα πολιτικά θέματα, ανοίγει τη βεντάλια των θεμάτων της και υποστηρίζει ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας. Συγχαρητήρια και παλι σε όσους συμμετέχουν», έγραψε ο πρωθυπουργός.

«Στο νυχτερινό αγώνα δρόμου, που είχε ως στόχο την ενίσχυση της εκστρατείας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν για την ευαισθητοποίηση απέναντι σε ένα φαινόμενο που, δυστυχώς, είναι πιο διαδεδομένο από όσο νομίζουμε», έγραψε στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο facebook.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top