Περιφέρεια Αττικής: Πρωτοφανής καβγάς Πρωτούλη-Τζήμερου!

Το λερωμένο πουκάμισο από τον καφέ κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πρωτούλης-Τζήμερος

Έντονο καβγά είχε ο Θάνος Τζήμερος με τον Γιάννη Πρωτούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη!

Μάλιστα, το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τον δυο ανδρών υπάρχει και σε βίντεο, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Θάνος Τζήμερος χαρακτήρισε τον Γιάννη Πρωτούλη «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Ο κ. Πρωτούλης απάντησε στους χαρακτηρισμούς και αποκάλεσε τον Θάνο Τζήμερο «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Δείτε το βίντεο από τον άγριο καβγά:

Ο καφές στο πουκάμισο του Τζήμερου

Στη συνέχεια ο κ. Πρωτούλης ήταν φανερά εκνευρισμένος που κάποια στιγμή έσπρωξε το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο κ. Τζήμερος με αποτέλεσμα να τον λερώσει. 

Τότε, ο Θάνος Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία και επέμεινε να προχωρήσει στη σύλληψη του κ. Πρωτούλη. 

Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, ενώ πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη τον προέτρεψαν να μην συνεχίσει τη διαδικασία. Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές αρχές τόνισαν ότι δεν μπορούν να παρακάμψουν το αίτημά του, αλλά τελικά έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν.

Μάλιστα, η φωτογραφία του Θάνου Τζήμερου με λερωμένο πουκάμισο από καφέ κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η οργισμένη αντίδραση Πατούλη 

«Σε αυτήν την κρίσιμη χρονική συγκυρία για την Αττική, προτεραιότητα έχει η επίλυση των προβλημάτων που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων του Λεκανοπεδίου. Για να υπηρετήσουμε το στόχο αυτό, χρειάζονται συνθέσεις και συνεργασίες και υπέρβαση των κομματικών ορίων. Αλλά πάνω από όλα χρειάζεται σεβασμός στους κανόνες της δημοκρατικής λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

Στη λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής δεν έχουν θέση η βία και οι τραμπουκισμοί. Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτούς που προκάλεσαν το χθεσινό επεισόδιο και τις απαράδεκτες ύβρεις που εκτοξεύτηκαν μεταξύ των επικεφαλής δυο παρατάξεων, που συμμετέχουν στο περιφερειακό μας συμβούλιο. Ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη αποτελεί βασικό συστατικό της δημοκρατίας. Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά που μας προσβάλλουν όλους».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top