Παρέμβαση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη

«Δεν τους φοβόμαστε» η πρώτη δήλωση του Υπουργού

Παρέμβαση έξω από το σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποίησε ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου ομάδα αντιεξουσιαστών.

Όπως έγινε γνωστό, μέλη αναρχικής συλλογικότητας πέταξαν φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές ή συλλήψεις.

Σε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου κάνουν αναφορά και στη σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ στο τέλος του κειμένου, απειλούν λέγοντας πως «ξέρουμε τα σπίτια σας».

Η απάντηση του Υπουργού

Λίγη ώρα μετά την επιδρομή, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τοποθετήθηκε, τονίζοντας πως: «Σπεύδω να προλάβω δηλώσεις τύπου: δεν πυροβόλησαν κιόλας..».  Επιπλέον, αφού ανέφερε πως «μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου», ξεκαθάρισε ότι «Δεν τους φοβόμαστε!».

Πέτσας: «Τέτοιες φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν»

Για αντιδημοκρατική επίθεση από «τραμπούκους» κάνει λόγο σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Το σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη δεχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους. Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση. Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται. Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top