Ξεσπάθωσε η Νοτοπούλου κατά Καράογλου – Κόντρα για το «μπάρμπεκιου»

Τι απάντησε ο νυν υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης στην προκάτοχό του

Κατερίνα Νοτοπούλου

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης  Κατερίνας Νοτοπούλου και του νυν υφυπουργού Θεόδωρου Καράογλου,  με αφορμή  τη δήλωσή του για  «μπάρμπεκιου» που διοργανώθηκε έξω από το hot spot στα Διαβατά και προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη.   

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Κτηνωδία χοιρινό και αλκοόλ δίπλα σε μετανάστες!

«Θεωρώ ότι ελευθερία και δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να τρώει ό,τι θέλει, όπου θέλει, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα» δήλωσε ο κ. Καράογλου, ο οποίος πάντως πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα καλό θα είναι να αποφεύγονται οι εντάσεις γιατί και οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν έρθει είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν για ένα καλύτερο μέλλον χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοί θα μας επιβάλουν τον τρόπο ζωής τους, τον πολιτισμό, την παράδοσή τους η οτιδήποτε άλλο».

«Κατακεραυνώνοντας» τον κ. Καράογλου, η κ. Νοτοπούλου έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook:  

«Πριν από ένα χρόνο το ΥΜΑΘ άνοιξε την πόρτα και την αγκαλιά του σε παιδιά - πρόσφυγες μαζί με τις οικογένειές τους ενώ σε όλη τη διαρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στήριξε τις προσφυγικές δομές με αίσθημα ευθύνης. Στήριξε δομές με πρόσωπα και πόρους.
Δεν είναι μόνο οι νέοι βουλευτές της ΝΔ που εκφράζουν ρητορική μίσους και ρατσισμού. Είναι και παλιοί ...και μάλιστα ο Υφυπουργός Εσωτερικών. Μέσα σε δυο φράσεις ο κ. Καράογλου ντροπιάζει τον θεσμό του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης. Η Μακεδονiα Και η Θράκη είναι τόποι που αγκάλιασαν την διαφορετικότητα, έδειξαν αλληλεγγύη στην προσφυγιά. Κύριε Καράογλου δεν σας επιτρέπουμε με ακροδεξιές κορώνες να ντροπιάζετε τον τόπο».

Καράογλου: Τη μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε η Νοτοπούλου  

Σχολιάζοντας την ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης)  Θεόδωρος Καράογλου δήλωσε:

«Ενημερώνω την κυρία Νοτοπούλου πως εγώ δεν κάνω πολιτική μέσα από το Facebook. Πέραν, λοιπόν, του σημείου που επικαλείται, πρόσθεσα στη δήλωσή μου ότι: "Καλό θα είναι να αποφεύγονται εντάσεις γιατί και οι άνθρωποι αυτοί είναι δυστυχισμένοι που ψάχνουν για ένα καλύτερο μέλλον. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοί θα μας επιβάλλουν τον τρόπο ζωής τους, τον πολιτισμό τους και την παράδοσή τους".Αυτό το κομμάτι ξέχασε να το "σχολιάσει", εκτός και αν διαφωνεί με το υπόλοιπο σκέλος της δήλωσής μου, το οποίο εσκεμμένα... παραλείπει.Αλλοίμονο εάν συμφωνούσαμε σε όλα με την κυρία Νοτοπούλου». 

Ο κ. Καράογλου καταλήγει στη δήλωσή του: 

«Σε κάθε περίπτωση, αντιλαμβάνομαι την αγωνία της τώρα που έμεινε πίσω στην εσωκομματική "αρένα" του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και τα τελευταία 24ωρα ο συνάδελφός της κ. Γιαννούλης της "κλέβει" την επικοινωνιακή δόξα. Για αυτό προσπαθεί να πλειοδοτήσει επενδύοντας στη μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ. Την ενημερώνω ότι οι δηλώσεις των πολιτικών πρέπει να διαβάζονται από την αρχή έως το τέλος και όχι αποσπασματικά». 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top