Καθηγητής Μπεχράκης: Να τιμωρηθεί ο Πολάκης για το κάπνισμα στη Βουλή

Τι έγινε σε αντίστοιχη περίπτωση στα Σκόπια όπου παρενέβη η Δικαιοσύνη

Άστραψε και βρόντηξε ο καθηγητής πνευμονολογίας Παναγιώτης Μπεχράκης και ζητά την τιμωρία του Παύλου Πολάκη αλλά και του κυλικείου της Βουλής, επειδή δεν τηρούν τον αντικαπνιστικό νόμο. 

Ο Πολάκης προκαλεί τον Μητσοτάκη: Με τσιγάρο στο καφενείο της Βουλής!

Ο Παναγιώτης Μπεχράκης, ο οποίος αποδέχτηκε πρόσφατα τη θέση του επικεφαλής της ομάδας εμπειρογνώμων για τον έλεγχο της τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου απο τον Υπουργό Υγείας, ζήτησε να τιμωρηθεί ο Παύλος Πολάκης , ο οποίος γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον  σχετικό νόμο. Παράλληλα, ζήτησε να τιμωρηθεί παραδειγματικά και το καφενείο της Βουλής, επειδή αφήνει τασάκια στα τραπέζια!

Βουλή: «Αντικαπνιστικές» συστάσεις από τον Τασούλα για το καφενείο

Όπως δηλώνει ο Καθηγητής Πνευμονολογίας, στη Βουλή της Βόρειας Μακεδονίας σε αντίστοιχο περιστατικό είχαν παρέμβει οι δικαστικές αρχές και είχε κλείσει το κυλικείο. 

«Δεν ξέρω τι έγινε στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, αλλά συμφωνώ με τον κ. Μπεχράκη ότι  οι βουλευτές πρέπει να δίνουν καλό παράδειγμα» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Τι λένε όμως συνάδελφοι του Παύλου Πολάκη; Ο βουλευτής της ΝΔ επίσης Φίλιππος Φόρτωμας, δηλώνει: «Δεν είναι ζήτημα ελεύθερης έκφρασης αν κάποιος καπνίζει ή όχι, είναι ζήτημα καταπάτησης δικαιωμάτων όταν μάλιστα γίνεται απο πρώην υπουργό Υγείας».  

Από την πλευρά της η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, υποστήριξε: «Ειδικά εμείς οι βουλευτές πρώτοι πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα». 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top