Μητσοτάκης: Να τελειώσει η γραφειοκρατία - Όλα ψηφιακά στο Δημόσιο

Επίσκεψη στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Επίσκεψη στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός και επισήμανε ότι στόχος ειναι να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών στις συναλλαγές με το Δημόσιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε  το υπουργείο Ψηφιακής διακυβέρνησης που ο ίδιος συνέστησε,  συγχωνεύοντας  τα Υπουργεία Ψηφιακής Πολιτικής και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με στόχο:

•    να γίνουν όλα ψηφιακά στο δημόσιο
•    να εξυπηρετείται ηλεκτρονικά ο πολίτης
•    και να τελειώσει η γραφειοκρατία

«Αποτελεί την σημαντικότερη παρέμβαση  που κάνουμε στη δομή των υπουργείων ... Και έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια  που οι πολίτες θα δουν και θα εκτιμήσουν όσον αφορά στην καθημερινότητα τους». 

Στα χέρια του τεχνοκράτη υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη περνάνε αρμοδιότητες απο πολλά υπουργεία για να δημιουργήσει  έναν κεντρικό  ηλεκτρονικό κόμβο  με όλες τις ηλεκτρονικέ υπηρεσίες του κράτους. 

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε την πρώτη μεγάλη επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και ζήτησε την αποπομπή του υφυπουργού περιβάλλοντος Δημήτρη Οικονόμου.  ο οποίος ήταν σύμβουλος της  εταιρίας  Lamda Development στις διαπραγματεύσεις για την επένδυση του Ελληνικού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top