Μπαίνει στη Βουλή ο Βαρουφάκης: Αγκαζέ με τη Δανάη στα γραφεία του ΜεΡΑ25

Ικανοποίηση από τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα

Δεκτός με χειροκροτήματα έγινε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα γραφεία του «ΜέΡΑ25».

Αποτελέσματα εκλογών: Νίκη με 8,3 μονάδες και 158 έδρες για ΝΔ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έφτασε στην οδό Γαμβέτα στο κέντρο της Αθήνας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

Όπως θα δείτε και στο video, μετά τα επίσημα αποτελέσματα της Singular Logic που δείχνουν πως το κόμμα του μπαίνει στη Βουλή, ο κόσμος τον υποδέχτηκε με ενθουσιασμό.

H πρώτη εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος των εκλογών ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 21.00 από το υπουργείο Εσωτερικών και δείχνει νίκη ΝΔ με διαφορά 39,8% και ισχυρή αυτοδυναμία 158 εδρών.

Τα αποτελέσματα:

ΝΔ: 39,8

ΣΥΡΙΖΑ: 31,5

ΚΙΝΑΛ: 8,3

ΚΚΕ: 5,3

Ελληνική Λύση: 3,7%

ΜεΡα25: 3,4%

Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

«Να θυμίσουμε όμως στους φίλους της ΝΔ, ότι η σημερινή ψήφος είναι αρνητική ψήφος. Είναι μία ψήφος που δρομολογήθηκε το βράδυ του δημοψηφίσματος, όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανέσυρε τη ΝΔ και τον μνημονιακό χώρο από το καλάθι των αχρήστων και την έβαλε στις ράγες που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούσαν στη σημερινή νίκη. Ο λαός μας τιμωρεί τις κυβερνήσεις που του επιβάλλουν μνημόνια. Άλλη μία φορά ανέτρεψε μία μνημονιακή κυβέρνηση που πέρασε δύο μνημόνια σε μία τετραετία. Κλείνει ένα κεφάλαιο και ανοίγει ένα άλλο, που πολύ φοβόμαστε στο ΜέΡΑ25 ότι θα είναι πολύ πιο σκοτεινό από το προηγούμενο».

Τέλος ευχαρίστησε «τους χιλιάδες ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν» ενώ υποσχέθηκε σε όσους «δεν μας εμπιστεύτηκαν πως ο λόγος μας θα είναι πραγματικά προγραμματικός».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top