Προσοχή: Μπορεί να ψηφίζετε σε διαφορετικό εκλογικό τμήμα

Τι επισημαίνει το Υπουργείο Εσωτερικών

εκλογές

Σε διαφορετικά εκλογικά τμήματα ενδέχεται να ψηφίσουν οι εκλογείς την Κυριακή 7 Ιουλίου από αυτά στα οποία ψήφισαν  στις τετραπλές εκλογές της 26ης Μαΐου, λόγω της διαφορετικής κατανομής και της  σημαντικής μείωσης του συνολικού αριθμού των εκλογικών τμημάτων, επισημαίνει το υπουργείο Εσωτερικών.

Για το λόγο αυτό, το ΥΠΕΣ συνιστά προς τους εκλογείς να αναζητήσουν το εκλογικό τους τμήμα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr), στην ειδική εφαρμογή «Μάθε πού Ψηφίζεις». 

Μάθετε εύκολα πού ψηφίζετε πατώντας στον σύνδεσμο: 

Μάθε πού ψηφίζεις στις βουλευτικές εκλογές

Μπορούν επίσης  να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213 136 1500, έως και την Κυριακή, από τις 09:00 έως τις 19:00, προκειμένου να επιβεβαιώσουν το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την προσεχή Κυριακή.

Για τη διευκόλυνση των εκλογέων, το υπουργείο προτείνει πρώτα τη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής «Μάθε πού Ψηφίζεις» και μόνο στην περίπτωση που αντιμετωπίσουν δυσκολία να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την υπηρεσία ενημέρωσης των πολιτών, ώστε να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top