H συγκλονιστική εξομολόγηση της Φώφης για τον καρκίνο και τη ζωή της

Το πρόβλημα υγείας της και ο αγώνας για τη μητρότητα

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε μια συνέντευξη ψυχής για τη ζωή της, τις εξωσωματικές, τον καρκίνο και  τις αγωνίες της, στέλνοντας  μηνύματα ελπίδας.

«Πίσω από τα φώτα, τη λάμψη και τη σιδερένια πειθαρχία κρύβονται συχνά μεγάλες πίκρες» δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1. 

«Η μητέρα μου αρρώστησε πρώτη. Στην πορεία και ο πατέρας μου. Μέσα σε 7 μήνες τους έχασα και τους δυο. Και μετά αρρώστησα εγώ και η αδελφή μου» εξομολογήθηκε. 

«Η μικρή μου κόρη ήταν δύο χρονών. Τα μικρά δεν είχαν καταλάβει. Χρειάστηκε να μιλήσω στην Αιμιλία που ήταν 9,5. Στα παιδιά πρέπει να λέμε την αλήθεια» συμπλήρωσε για το ίδιο θέμα. 

Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ : ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ  ΠΑΙΔΙ

Όπως αποκάλυψε, για να κάνει αυτό παιδί , την Αιμιλία, είχε περάσει τα πάνδεινα:  «Δέκα χρόνια προσπαθούσα. Ξεκίνησα ένα μεγάλο αγώνα. Στην πορεία αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι. Στην τελευταία προσπάθεια που κάναμε έμεινα έγκυος».    

ΦΩΦΗ:  "ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΦΟΒΟ"

Μια ζωή ανηφόρα. Κι όμως, η Φώφη Γεννηματα το κάνει να φαίνεται εύκολο. «Το θέμα είναι να μην ζεις με το φόβο. Δεν έζησα ποτέ έτσι» επισημαίνει. 

“ΑΥΤΟ  ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ;"

Τώρα πια χαίρεται τη μεγάλη οικογένεια της. Πριν από λίγες ημέρες καμάρωσε την κόρης της με την τήβεννο να παίρνει το πτυχίο της Αρχιτεκτονικής. Έχει ακόμη ένα κορίτσι κι ένα αγόρι να γεμίζουν ζεστασιά την καρδιά της. 


«Θέλω να είναι ευτυχισμένα να μην περάσουν ο,τι πέρασα εγω. Αυτό δεν ονειρεύεται κάθε μάνα;» αναρωτιέται με ικανοποίηση.    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top