Στο Μέτσοβο ο Μητσοτάκης: Ο ηλικιωμένος φαν και η… γκλίτσα-δώρο!

«Να μην αφήσουμε καμία ψήφο να πάει χαμένη» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέτσοβο.

Ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός από τον «γαλάζιο» βουλευτή του νομού, κ. Τασούλα, τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνης και υποψηφίους της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με κόσμο, ενώ κάλεσε για άλλη μία φορά σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, λέγοντας πως «δεν πρέπει να αφήσουμε καμία ψήφο να πάει χαμένη».

Ο Μητσοτάκης στο Μέτσοβο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με νέους ανθρώπους στο Μέτσοβο, όπου έγινε δεκτός με θερμή υποδοχή / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Συνομιλώντας με ηλικιωμένο, ο κ. Μητσοτάκης άκουσε να του λέει πως «εμείς δεν ψηφίζουμε κόμματα, ψηφίζουμε πρόσωπα» και απάντησε χαμογελώντας: «Ωραία, αυτό θα λες και εσύ, ότι ψηφίζεις Κυριάκο».

Ένας άλλος ηλικιωμένος του ζήτησε να στηρίξει τη μεσαία τάξη ενώ εντύπωση προκάλεσε ένας τρίτος ηλικιωμένος, ο οποίος παρότι ζει πλέον στη Λάρισα, επέστρεψε στο Μέτσοβο, μόνο και μόνο για να συνομιλήσει μαζί του!

Ο Μητσοτάκης στο Μέτσοβο 2

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε και τηξν Πινακοθήκη, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος για τα έργα της / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Στα… χαϊλάιτ της επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ στο Μέτσοβο ήταν ένα φωτογραφικό λεύκωμα αλλά και μία… γκλίτσα, που έλαβε ως δώρα από τον δήμο Μετσόβου.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Πινακοθήκη, όπου και εξέφρασε το θαυμασμό του για τα έργα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top