Δένδιας προς Γ. Τσίπρα στo Star: Είστε κι εσείς ένας διορισμένος συγγενής

Η απάντηση Δένδια στο ερώτημα «πείτε μου έναν συγγενή που διορίστηκε»

Στα ύψη έφθασε  το  πολιτικό θερμόμετρο στο  μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με την Ελένη Τσαγκά, ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ  και υποψήφιο βουλευτή στον Νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών,  Νίκο Δένδια και στον επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική  Αττική,  Γιώργο Τσίπρα.         

O κ. Δένδιας επέκρινε την κυβέρνηση για τις τροπολογίες των τελευταίων ημερών και επισήμανε ότι η περίπτωση της κ. Χριστοδουλοπούλου δεν είναι η μοναδική, με τον κ. Τσίπρα να αντιστρέφει την κριτική και να υποστηρίζει ότι επί κυβερνήσεων της ΝΔ ήταν κανόνας τέτοιες πρακτικές        

Χριστοδουλοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη, δε θα είμαι υποψήφια στις εκλογές»  

Βούτσης για μετατάξεις σε Βουλή: Δεν αισθάνομαι ίχνος ενοχής και ευθύνης

«Δεν ξέρω κανέναν δικό μας στο Προεδρείο της Βουλής να έκανε μετάταξη συγγενούς του την τελευταία μέρα. Σε μια περίπτωση που έγινε ο συγκεκριμένος δεν  τοποθετήθηκε ποτέ ξανά,  σε καμία θέση της ΝΔ» διευκρίνισε ο κ. Δένδιας, με τον κ. Τσίπρα να κατηγορεί τη ΝΔ για υποκρισία και να ζητά επίμονα από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να κατανομάσει  μια πράξη διορισμού συγγενικού προσώπου κυβερνητικού αξιωματούχου  του ΣΥΡΙΖΑ, για να λάβει την απάντηση:     

«Εσείς ο ίδιος κ. Τσίπρα δεν είστε ξάδερφος του Πρωθυπουργού; Πότε εκλεγήκατε και πού; Πόσες ψήφους του Ελληνικού λαού έχετε πάρει; Εσείς διοριστήκατε επειδή είστε ξάδερφος του Πρωθυπουργού. Μπορείτε να μου θυμίσετε ποιος ξάδερφος Πρωθυπουργού της Νέας Δημοκρατίας  έχει διοριστεί; Όταν με ρωτάτε ποιο στέλεχος διορίστηκε σας απαντώ:  Εσείς ο ίδιος!».  

Ο κ. Τσίπρας απάντησε με τον χαρακτηρισμό «αθλιότητες» από την πλευρά του, σε πολύ έντονο ύφος,  και ότι στη θέση που βρίσκεται δεν τοποθετούνται βουλευτές.         
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top