Στήριξη στους «γαλάζιους» υποψήφιους περιφερειάρχες απο τον Μητσοτάκη

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνάντηση που είχε μαζί τους

Μήνυμα στήριξης προς τους υποψήφιους περιφερειάρχες που έχουν το χρίσμα της  Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συναντήθηκε μαζί τους στην Πειραιώς.

Βάσει των αποτελεσμάτων της περασμένης Κυριακής,  πέντε περιφερειάρχες που στηρίζει η ΝΔ έχουν ήδη εκλεγεί με ποσοστά άνω του 50% από τον πρώτο γύρο, ενώ από τις επτά περιφέρειες στις οποίες θα διεξαχθεί επαναληπτικός γύρος, η ΝΔ έχει ήδη το προβάδισμα στις έξι.

Ο Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος  Περιφερειάρχης  Αττικής, η  Ρόδη Κράτσα, υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, ο υποψήφιος  Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος,  Νεκτάριος Φαρμάκης και ο υποψήφιος  Περιφερειάρχης  Στερεάς Ελλάδας,  Φάνης Σπανός,  συναντήθηκαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τους συνεχάρη για την νίκη  τους και  εξέφρασε την πλήρη στήριξή του ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών. 

 «Ο ρόλος των Περιφερειών είναι καθοριστικός στην Ελλάδα της επόμενης μέρας και γι' αυτό δίνω πολύ μεγάλη σημασία να εκλεγούν άνθρωποι που πιστεύουν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

 «Οι πολιτες αποδοκιμάζουν τις πολιτικές εγκατάλειψης και επιδοκιμάζουν όσα εμείς υποστηρίζουμε για νέες θέσεις εργασίας και καταπολέμηση της ανεργίας» δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.      
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top