Κύμα αρνήσεων από υποψήφιους δημάρχους στη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

Αρνήθηκε τη στήριξη και ο αντιπεριφερειάρχης της Δούρου Καραμέρος!

Κύμα αρνήσεων συναντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη στήριξή του σε υποψήφιους δημάρχους. Ορισμένοι υποψήφιοι δήμαρχοι αντέδρασαν, επειδή ο Συριζα  δήλωσε στήριξη προς το πρόσωπό τους και η ΝΔ έσπευσε να το εκμεταλλευτεί.  Μια από τις πιο ηχηρές διαφοροποιήσεις είναι αυτή του υποψήφιου για το Δήμο Αμαρουσίου, Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος μέχρι... χθες ήταν αντιπεριφερειάρχης Αττικής με τη Ρένα Δούρου! 

«Ήταν μια ευκαιρία για τους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες να αντιληφθούν ότι είμαστε ένας πλήρως ανεξάρτητος συνδυασμός που θέλουμε την αλλαγή με νέους ανθρώπους στην πόλη,  που προέρχονται από τη ΝΔ,  το Κίνημα Αλλαγής,  τον ΣΥΡΙΖΑ και  την Οικολογία και ενδιαφέρονται για το Μαρούσι» δήλωσε ο κ. Καραμέρος.  

Οι...  δυσαρεστημένοι υποψήφιοι τονίζουν πως δεν γνώριζαν την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώσει στήριξη στο πρόσωπό τους, κάνοντας λόγο για μονομερή κίνηση της κυβέρνησης. "Απεταξάμην" λέει και ο Ευάγγελος Μπουρνούς, που ξαναβάζει υποψηφιότητα για το Δήμο της πυρόπληκτης Ραφήνας 

 «Απευθυνόμαστε μόνο στους πολίτες και δεν θέλουμε αυτοδικοικητικές ταμπέλες . Είναι φανερό ότι για να γίνει η ανακοίνωση ενός γάμου πρέπει να υπάρξει η συναίνεση και των δύο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ουδέποτε υπήρξε» δήλωσε από την πλευρά του ο Ευάγγελος Μπουρνούς, υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου.  
 «Είναι πολυσυλλεκτικοί οι περισσότεροι συνδυασμοί. Εμείς δεν επιλέξαμε να δώσουμε χρίσματα και δεν ακολουθούμε την παλαιά λογική ας πούμε μιας άμεσης στήριξης» τόνισε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στον ραδιοφωνικό σταθμό News247.    
 «Δεν υπάρχει προηγούμενο κυβερνητικό κόμμα να δινει στήριξη σε υποψηφίους δημάρχους κι εκείνοι όλοι μαζί να βροντοφωνάζουν "μακριά από μας"» σχολίασε από πλευράς ΝΔ ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης Νίκος Χαρδαλιάς.      
Αποστάσεις από το κυβερνών κόμμμα παίρνει και ο ...επίσης αντιπεριφερειάρχης με τη Ρένα Δούρου , Πέτρος Φιλίππου, ο οποιος διεκδικεί εκ νέου τον δήμο Σαρωνικού.
 «Όσοι επιδιώκουν εξαρτήσεις κομματικές το μόνο που αποδεικνύουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και να δώσουν προτάσεις για τη λύση των προβλημάτων» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου.   
Μετά τη βροχή αντιδράσεων και διαψεύσεων, η Κουμουνδούρου αναγκάστηκε σε... μερική αναδίπλωση, ανακοινώνοντας πως δεν αφαιρεί από την  περιβόητη λίστα συγκεκριμένους δημάρχους. Τόνισε, όμως ότι δηλώνει μια... απλή εκτίμηση σε πρόσωπα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top