Γεωργούλης: Θα ήθελα κυβέρνηση Μητσοτάκη-Τσίπρα σε… θίασο

«Πιστεύω ότι το ευρωκοινοβούλιο μου πάει περισσότερο από τη Βουλή»

Αλέξης Γεωργούλης

Τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ παρέθεσε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Με κέρδισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, με τον οποίο συζητήσαμε το cash rebate: μια νομοθεσία που επιστρέφει μέρος των εξόδων από οπτικοακουστικές παραγωγές», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Αλέξης Γεωργούλης και Ρος Ντέιλι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Όσον αφορά το γιατί κατεβαίνει υποψήφιος στις ευρωεκλογές και όχι στις εθνικές εκλογές, ο κ. Γεωργούλης δηλώνει πως «πιστεύω πως το ευρωκοινοβούλιο μου πάει περισσότερο».

Προβάδισμα 9,5 μονάδων σε Νέα Δημοκρατία δίνει νέα δημοσκόπηση

Ο ίδιος δηλώνει πως θα ήθελε μια κυβέρνηση Μητσοτάκη – Τσίπρα, αλλά σε… θίασο: «Σε έναν δικό μου θίασο θα ήθελα  σίγουρα και τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη, διότι στο θέατρο στην δραματουργία χρειάζεσαι εντάσεις και αμφίρροπες δυνάμεις. Μόνο μέσα από τις συγκρούσεις στην δραματουργία δημιουργείς καινούριους δρόμους. Οπότε θα τους έβαζα να φτιάξουν μια κυβέρνηση μαζί».

Metron Analysis: Με 7,3% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα έκανε αν διαφωνούσε σε κάτι με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Γεωργούλης απάντησε: «Καταρχάς, δεν μπορείς να συμφωνείς ή να διαφωνείς σε όλα με κάποιον. Η προσέγγισή μου σε όλη αυτή την ιστορία είναι καθαρά πάνω στον πολιτισμό, γιατί αν μπω σε άλλες διαδικασίες θα αρχίσω να ακυρώνω αυτό που έχω από την αρχή ως στόχο. Αν χρειαστεί να διαφωνήσω με κάτι που είναι κόντρα με τα πιστεύω μου, τότε θα ακολουθήσω τα πιστεύω μου και σε αυτό είμαι ξεκάθαρος». 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top