Νέα οικονομική πολιτική με ελαφρύνσεις εξήγγειλε ο Τσίπρας από τη Σητεία

Επίσκεψη στη ναυτική βάση της Σητείας για τον εορτασμό του Πάσχα

Μια «νέα οικονομική πολιτική» με ελαφρύνσεις βαρών εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στη ναυτική βάση Κυριαμάδι της Σητείας, ανήμερα το Πάσχα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, και τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Νικόλαο Τσουνή ΠΝ.

Το φιλί της αγάπης του Αλέξη Τσίπρα στη Μπέτυ Μπαζιάνα

«Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Το Πάσχα που συμβολίζει τη νίκη της ζωής, τη νίκη του φωτός, τη νίκη της δικαιοσύνης, τη νίκη της αγάπης, μας δίνει δύναμη και ελπίδα. Από εδώ, από το ανατολικότερο άκρο της Κρήτης, το Κάβο Σίδερο, από τη ναυτική μας βάση στο Κυριαμάδι, εύχομαι σε όλους δύναμη και υγεία» τόνισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού.   

«Μπορούμε να ατενίζουμε αυτό το Πάσχα με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, καθώς περάσαμε τα δύσκολα και βρισκόμαστε πια σε ξέφωτο ελπίδας. Όλα αυτά τα χρόνια ο ελληνικός λαός μέσα από τις θυσίες του έδωσε τη δυνατότητα για την ανάσταση και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.   Παράλληλα, η χώρα μας έχει ανακτήσει το κύρος της στην περιοχή, τόσο στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, όσο και στα Βαλκάνια, αλλά και τη δύναμή της στην Ευρώπη. Όλα αυτά μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.  

Αναφερόμενος στη «νέα οικονομική πολιτική» της κυβέρνησης, ανέφερε ο πρωθυπουργός στη συνέχεια: «Τώρα όμως είναι η ώρα η ανάσταση της οικονομίας να γίνει και ανάσταση στην καθημερινότητα των πολιτών. Ιδίως για όσους πληρώσανε βαρύ το τίμημα της κρίσης. Και βεβαίως αυτή η δυνατότητα πρέπει να αξιοποιηθεί με τον πιο δίκαιο τρόπο, με μία νέα οικονομική πολιτική, που θα ελαφρύνει τα βάρη ακόμη περισσότερο από αυτούς που έβαλαν πλάτη στα δύσκολα».  

Κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας: 

«Με περισσότερη αισιοδοξία, με την ίδια αποφασιστικότητα, τη δύναμη και την πίστη στις δυνάμεις μας είμαι βέβαιος ότι το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο για όλες και για όλους. Χρόνια πολλά, δύναμη, υγεία και αλληλεγγύη σε όλο τον ελληνικό λαό».  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top