Με Novartis και Πετσίτη η πορεία προς τις ευρωεκλογές

Και «έκρηξη» Δραγασάκη κατά Χρυσής Αυγής για τον δρόμο στο σπίτι του

Σκάνδαλα και σκανδαλολογία  διαμορφώνουν εκρηκτικό  κλίμα 40 μέρες πριν από τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές και προκαλούν σφοδρή σύγκρουσή κυβέρνησης αντιπολίτευσης.

Στην επίθεση της κυβέρνησης για το σκάνδαλο της Novartis η αντιπολίτευση απαντά πυροβολώντας με σκάνδαλο Πετσίτη

 ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1:  ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η NOVARTIS  -  ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ Ο ΠΕΤΣΙΤΗΣ

«Από  τη μια υπάρχουν σκάνδαλα που ανέδειξε όχι μη κυβέρνηση ,  η δικαιοσύνη και  από την άλλη η Πετσιτολογια , προς πασα νοσο.... δεν είναι σκάνδαλο»  υποστήριξε ο πρωθυπουργός μιλώντας στον ANT1.   

Ο Πρωθυπουργός πάντως  απέφυγε να καλύψει τον Νίκο Παπά για τις σχέσεις του με τον Πετσίτη.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΠΕΤΣΙΤΗΣ;

«Τι ακριβώς φοβάται και δεν λέει το όνομα του υπουργού του. Σε ποιες τσέπες πήγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης» ρώτησε σήμερα η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη.  

Την Παρασκευή θα γίνει η ψηφοφορία στη Βουλή για την άρση ασυλίας του Ανδρεα Λοβέρδου, ενώ έρχεται και το δεύτερο πόρισμα  για τα πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση Novartis.

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: «ΒΡΩΜΙΑ» ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

Στη Βουλή, δημοσίευμα για δρόμο της Περιφέρειας που ασφαλτοστρώθηκε εκεί που βρίσκεται το σπίτι του Γιάννη  Δραγασάκη κατέθεσε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Σαχινίδης,  προκαλώντας την έκρηξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης..

«Είστε κατηγορούμενοι για δολοφονία και έρχεστε εδώ με ένα βρώμικο δημοσίευμα» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας, για να απαντήσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής:    «Κατέθεσα και φωτογραφία κι όπως είπα τη βρωμιά δεν μπορείς να την βρωμίσεις με τίποτα»

SIEMENS: ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ 11 ΒΛΕΠΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Στο σκάνδαλο της Siemens η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή  11 πρωτοκλασάτων στελεχών, μεταξύ των οποίων Χριστοφοράκος και Καραβέλας, που έχουν διαφύγει από την Ελλάδα πάνω από δέκα χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top