Αποστολάκης στον ΟΗΕ: Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία και για την Κύπρο

Τις ισχυρές γεωπολιτικές συμμαχίες που αναπτύσσει η χώρα μας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, κόντρα στην τουρκική προκλητικότητα, επεσήμανε πριν από λίγο από το βήμα του ΟΗΕ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Αποστολάκης.

Ο υπουργός Άμυνας, ο οποίος χαρακτήρισε «πυλώνα σταθερότητας» την Ελλάδα, θα τα πει από κοντά με τον Τούρκο ομόλογό του στις 30 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη, με τον Ακάρ πάντως να συνεχίζει να «ρίχνει λάδι στη φωτιά».

«Ένα έπος έχει γραφτεί και το 1974 στην Κύπρο. Από τους ήρωες μας τους νεκρούς μας κι από εσάς… Αναμένουμε όλοι να βάλουν καλά στο κεφάλι τους, πως θα αντιδράσουμε σε οποιαδήποτε κίνηση εναντίον μας» υποστήριξε. 

Σκληρή απάντηση Αποστολάκη στον Ακάρ: Να σοβαρευτεί η Τουρκία!

ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400

Απομονωμένη η Άγκυρα από το ενεργειακό παιχνίδι της ανατολικής Μεσογείου, ψάχνει πλέον συμμάχους στη Μόσχα.
«Η συμφωνία της Τουρκίας με τη Ρωσία για τους S-400 ισχύει κανονικά» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. 

ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ "ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡ" 

Στο Αιγαίο πετούν όλο και συχνότερα τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Τουρκίας με την ονομασία «Μπαϊρακτάρ», κάνοντας ακόμα και παραβιάσεις, μαζί με τα μαχητικά και τα κατασκοπευτικά. Σήμερα έγιναν 9 παραβιάσεις από 4 οπλισμένα F-16, ενώ σημειώθηκαν και 2 εμπλοκές.

Ο Ερντογάν δείχνει πιεσμένος…   

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΔΕΝ 

Σε ξηρά και θάλασσα, οι επίλεκτες δυνάμεις της ΑΣΔΕΝ εκπαιδεύονται σε ρεαλιστικές συνθήκες, όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΣ, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα αποτροπής.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top