«Να ξέρετε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για εκλογές στις 21 Απριλίου»

Πολιτικός αρχηγός «βλέπει» βουλευτικές πριν από τις ευρωεκλογές

Ο Βασίλης Λεβέντης

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για πρόωρες εκλογές στις 21 Απριλίου», σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος την Τετάρτη έκοψε τη βασιλόπιτα του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στάθηκε ιδιαίτερα στη Μακεδονία, λέγοντας πως «είναι προδομένη» και είπε πως το κόμμα του θα θέσει ως απαράβατο όρο για να στηρίξει την επόμενη κυβέρνηση τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Το δημοψήφισμα, που δεν έγινε πριν, θα γίνει. Και μετά θα γίνει και καταγγελία της σύμβασης των Πρεσπών στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και τις μεγάλες δυνάμεις. Δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να αγνοήσει τη βούληση ενός λαού» είπε ο κ. Λεβέντης.

Παράλληλα, είπε πως «για την προδοσία της Μακεδονίας πρέπει να δικαστούν κάποιοι, όπως πρέπει να δικαστούν και για την πτώχευση της χώρας».

Ο Βασίλης Λεβέντης εκτίμησε πως η Ένωση Κεντρώων του θα ενισχυθεί στις επόμενες εκλογές και θα εκλέξει δεκαπέντε με είκοσι βουλευτές, ενώ απέρριψε κατηγορηματικά την πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για κεντροαριστερό μέτωπο: «Την Κεντροαριστερά θα την κάνουμε, θα την κάνει η Ένωση Κεντρώων με το λαό. Ο ίδιος ο Τσίπρας, είναι Δεξιά δεν είναι Αριστερά». Παράλληλα, επιτέθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγόρησε για επιμονή στον παλαιοκομματισμό.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης προέβλεψε πως «πολύ σύντομα θα έχουμε σε αυτή τη χώρα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Δημοκρατίας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top