Μήνυση κατά Καμμένου κατέθεσε ο Κοτζιάς

Τον κατονομάζει ως φυσικό και ηθικό αυτουργό των απειλών που δέχεται

Κοτζιάς και Καμμένος σε κοινή συνεδρίαση των Υπουργών Άμυνας και Εξωτερικών

Μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου, τον οποίο κατονομάζει ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για τις απειλές, και τις ύβρεις που δέχεται, κατέθεσε ο Νίκος Κοτζιάς.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κάνει λόγο για εκατοντάδες γράμματα, τηλεφωνικά μηνύματα και ηλεκτρονικά μηνύματα με ανοικτούς εκβιασμούς και απειλές σε αυτόν και στην οικογένειά του.

Παράλληλα, μιλά για αποστολή σφαιρών που συνοδεύτηκαν από αίμα και χώμα, όπου -όπως χαρακτηριστικά περιγράφει- «θα θαβόταν η οικογένειά μου».

Σύμφωνα με τον βουλευτή Επικρατείας και επικεφαλής του «Πράττω», οι απειλές και οι εκβιασμοί είχαν στόχο να τον αναγκάσουν να μην ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση και για την υλοποίηση μιας άλλης πολιτικής από εκείνη που αποφάσισε η συντριπτική πλειοψηφία της κυβέρνησης και η πλειοψηφία του κοινοβουλίου.

Μάλιστα, αναφέρει ότι όλο αυτό το διάστημα αντιμετώπιζε το δικό του προσωπικό δράμα, καθώς για σχεδόν 4 ½ μήνες η κόρη του ήταν στην εντατική της κλινικής Μετροπόλιταν, βαριά ασθενής, και οι γιατροί συχνά δεν της έδιναν πιθανότητες να επιβιώσει ούτε μέχρι τη νύχτα. 

Παράλληλα, επισημαίνει ότι έχουν ειπωθεί τρία ψέματα εναντίον του:

Α) Διαδίδουν ότι έλαβα και διακίνησα 50 εκατομμύρια ευρώ από τον Σόρος. Ουδέποτε  γνώρισα τον Σόρος, ούτε είχα καμιά σχέση μαζί του.

Β) Ότι έκλεψα από τα απόρρητα ποσό που έφτανε ακόμα και στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Δεν υπάρχουν τέτοια ποσά. Δεύτερον, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στο Υπουργείο Εξωτερικών, διότι όλα ελέγχονται από τριμελή υπηρεσιακή επιτροπή, που προτείνει, διανέμει και αποφασίζει το Προεδρείο της Βουλής, με την έγκριση του οποίου μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εκταμίευση από την κάθε φορά αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου.

Γ) Έδωσα σε εταιρεία πάροχο/βίζας με τρόπο παράνομο και για εμένα κερδοφόρο τον διαγωνισμό για τον πάροχο βιζών. Η ιστορία αυτή διαδίδεται στηριγμένη στις ενστάσεις τρίτων εταιρειών που δεν κέρδισαν τον διαγωνισμό, ιδιαίτερα εκείνης που έπαψε να έχει το δικαίωμα του παρόχου. Πρόκειται για τη συνηθισμένη τακτική βρώμικων χεριών που ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα.

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ TWITTER 

Νέα συνέχεια στην κόντρα έδωσε ο κ. Καμμένος πριν από λίγο με ανάρτησή του στο twitter.    

«Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται» έγραψε στην ανάρτησή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ . 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top