Βέμπερ: Η Ελλάδα χρειάζεται μία νέα κυβέρνηση

Ο επικεφαλής του ΕΛΚ άνοιξε παραθυράκι για τα πλεονάσματα

Ξεκίνησε το πρωί  η διήμερη συνεδρίαση του προεδρείου του ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος στην Αθήνα. Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΕΛΚ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησαν για τις πολιτικές εξελίξεις.

Λίγο πριν τις ευρωεκλογές ο υποψήφιος για την προεδρεία της ευρωπαϊκής επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ ήρθε στην Αθήνα με ένα δώρο στο τσεπάκι του, καθώς το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα δεσμεύεται για 5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στην Ευρώπη για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης των πλεονασμάτων του ελληνικού προγράμματος, κάτι που σχολίασε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Παραθυράκι για τα πλεονάσματα άνοιξε ο Μάνφρεντ Βέμπερ ενώ εξαπέλυσε πυρά προς την κυβέρνηση Τσίπρα, λέγοντας ότι η Ελλάδα χρειάζεται μία νέα κυβέρνηση. 

"Έχουν αντιληφθεί οι Έλληνες ότι ο κύριος Τσίπρας δεν έκανε ειλικρινή προεκλογική καμπάνια. Ο κόσμος ξέρει ότι είπε ψέματα και δεν είναι πιθανή επιλογή για το μέλλον" είπε χαρακτηριστικά.

Σκληρή κριτική Μητσοτάκη - Βέμπερ για την Βενεζουέλα

Ο επικεφαλής του ΕΛΚ μίλησε και για την στάση της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με τις εξελίξεις στην Βενεζουέλα , ενώ και ο πρόεδρος της ΝΔ για το ίδιο θέμα ήταν ιδιαίτερα επικριτικός..

Δείτε όλο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top