Στις Πρέσπες «πνίγονται» τα μικρά κόμματα και «ψαρεύουν» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Ποια κόμματα μιλούν με ποιους και οι νέες συμμαχίες Καμμένου

 Η «μητέρα όλων των μαχών» για το Σκοπιανό ξεκινά αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής, την ώρα που στα νερά των Πρεσπών «πνίγονται» τα μικρότερα κόμματα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών με συμμάχους βουλευτές από τέσσερα κόμματα, αποψιλώνοντάς τα.

«Η προσδοκία μας για διεύρυνση είναι διαρκής. Δεν θα εκπλαγεί κανείς αν συνεχίσουμε και εμβαθύνουμε την προσπάθεια μας σε όμορους χώρους» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στον ραδιοφωνικό σταθμό News247.      

ΑΝΩ -ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 

Ο Γιώργος Αμυράς πάντως, πριν μόλις τέσσερις μέρες,  έλεγε στα όργανα του Ποταμιού: «Λένε ότι ο Αμυράς και ο Ψαριανός θα φύγουν και θα διαλύσουν το Ποτάμι. Όποιος το λέει ή όποιος το πιστεύει, σας το λέω ξεκάθαρα, είναι ένας γελοίος και μισός».  

Η ΝΔ ΨΑΡΕΥΕΙ ΑΜΥΡΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑΝΟ 

Τι άλλαξε; Η ΝΔ «ψαρεύει» στο…  Ποτάμι Αμυρά και Ψαριανό. «Αφού φεύγουν κάποιοι μόνοι τους απο το Ποτάμι, δεν μπορούμε  να πούμε ότι εμείς τους κλείνουμε την πόρτα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης στον Action 24.  

 «Δεν είναι κάτι που μπορεί να μας πτοήσει, είναι μια άδικη προσπάθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε και έχω μια υποψία ότι θα πολλαπλασιαστούν αυτοί που θα μας ακούνε» δήλωσε  ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης,  

ΦΩΦΗ: ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ...

Το ΚΙΝΑΛ έχασε το Θανάση Θεοχαρόπουλο και ο πόλεμος με τον ΣΥΡΙΖΑ κορυφώνεται.  «Εγώ δεν είμαι Τσίπρας να κάνω παζάρια…» τόνισε υπαινικτικά η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον Σκάι.        

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Η ΝΔ δεν έχει αποκλείσει ακόμα το να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, καθυστερώντας την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μάλιστα βρίσκει αρωγό και τον Πάνο Καμμένο, που ενώνει δυνάμεις με τον Τάκη Μπαλτάκο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top