Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στις Ευρωεκλογές

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Την επίσημη ανακοίνωση έκανε στην ομιλία του κλείνοντας το 12ο Συνέδριο του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, από τις 10 Ιανουαρίου (3 χρόνια ακριβώς μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της ΝΔ) θα αρχίσει να ανακοινώνει σταδιακά, δεκάδες νέους υποψηφίους, πρόσωπα που πολιτεύονται πρώτη φορά και πολλά από αυτά δεν ανήκαν στη ΝΔ. Μεταξύ αυτών, 30 γυναίκες και αρκετοί νέοι κάτω των 40 ετών.

Την ίδια ώρα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού για την οικονομία και το Σκοπιανό, χαρακτηρίζοντας αντισυγκέντρωση τη χθεσινή του ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές το 2019. Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι λέει νέα παραμύθια και ότι δείχνει όλο και πιο νευρικός όσο πλησιάζουν οι κάλπες.

Νωρίτερα, μήνυμα ότι η ΝΔ είναι εδώ, παρούσα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πάει η χώρα μπροστά, έστειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος μιλώντας στο Συνέδριο του κόμματος, ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που του έκανε να τον ορίσει πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, επισημαίνοντας πως «το σπίτι μας είναι αυτό, αυτό το αγαπάμε και στις καλύτερες οικογένειες υπάρχουν διαφορές, αλλά και πάλι μαζί είμαστε εδώ».

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, του είπε πως με το συνέδριο αναβαθμίζεται και πάλι, προσθέτοντας πως στο επόμενο συνέδριο ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει ως πρωθυπουργός. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάλεσε και όλα τα στελέχη που θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινηθούν σε κλίμα ενότητας.

«Πάνω από όλα προέχει η νίκη της ΝΔ για να σωθεί η Ελλάδα. Θα τα καταφέρουμε. Ζήτω η ΝΔ» κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top