Υποψήφιοι έκπληξη στον Δήμο Αθηναίων

Με υπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητας της Ρένας Δούρου για την επανεκλογή της ως Περιφερειάρχη  ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ παρά την κλήση της ως υπόπτου από τη Δικαιοσύνη για το ζήτημα των ευθυνών σχετικά με την πυρκαγιά στο Μάτι.

Όπως τόνισε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, η κ. Δούρου θα αντιμετωπίσει στη «μητέρα των μαχών»,  όπως χαρακτηρίζεται η εκλογή στην Περιφέρεια Αττικής,  τον σημερινό δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο οποίος υποστηρίζεται από τη ΝΔ και τον πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό,  ο οποίος στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ. 

Υποψήφιοι - έκπληξη αναμένονται όμως για τον Δήμο Αθηναίων, όπου εκεί μέχρι στιγμής δεν έχουμε ανακοινώσεις, αλλά πληροφορίες.  Η έκπληξη είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να στηρίξει μια υποψηφιότητα της υπουργού Τουρισμού και βουλευτού των ΑΝΕΛ Έλενας Κουτνουρά, ο Κώστας Μπακογιάννης αναμένεται να είναι υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ και Παύλος Γερουλάνος με τη  στήριξη του ΚΙΝΑΛ.      

             

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η ΝΔ θα στηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την επανεκλογή του, απέναντι στην υποψηφιότητα του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά υπουργό, με αρκετές πιθανότητες να συγκεντρώνει είτε ο Σωκράτης Φάμελλος είτε ο Μάρκος Μπόλαρης.

 

To μεγαλύτερο ενδιαφέρον ίσως  έχει η Περιφέρεια Κρήτης, όπου για τη στήριξη του νυν Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη ερίζουν και το ΚΙΝΑΛ (καθώς προέρχεται από τα ΠΑΣΟΚ) και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ. Συνεπώς, θα τον κατεβάσει ως δικό του υποψήφιο,  όποιος προλάβει…  πρώτος να αποσπάσει τη συγκατάθεσή του!          


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top