Kάτια Μακρή: «Ούτε έφαγε, ούτε έβαλε γκολ ο Τσίπρας στη ΔΕΘ»

Το σχόλιο της Κάτιας Μακρή για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού

Tη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, σχολίασε η Κάτια Μακρή στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Ο κύριος Τσίπρας πήγε στη Θεσσαλονίκη με δύο πολύ μεγάλα θέματα ανοιχτά. Τους 100 νεκρούς στο Μάτι και βεβαίως το Σκοπιανό και τα διαχειρίστηκε. Με κάποιο τρόπο τα διαχειρίστηκε. Δεν κέρδισε κάτι, δεν έβαλε γκολ, ούτε όμως και έφαγε. Έπαιξε άμυνα και δεν είχε μεγάλες απώλειες. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά ίσως τόσο πολύ συστημικός. Δεν είπε τίποτα ριζοσπαστικό, τίποτα το οποίο θα μπορούσε να συζητηθεί» είπε η σχολιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star, Κάτια Μακρή και πρόσθεσε: 

«Επιχείρησε να καθησυχάσει τους δανειστές και τις αγορές. Έστειλε ένα μήνυμα σταθερότητας στο εσωτερικό, ότι τα φέραμε μέχρι εδώ και από δω και πέρα θα είναι καλύτερα. Επίσης προσπάθησε να φοβίσει για την πιθανότητα διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα ξανάρθει το ΔΝΤ και άλλα τέτοια. Έχουμε δηλαδή μία επιχείρηση τρόμου, αυτή τη φορά από την αντίθετη πλευρά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top