Προβοκάτσια στη ΔΕΘ από ακραία στοιχεία φοβούνται στην κυβέρνηση

Αυστηρή εντολή για αποτροπή επεισοδίων απο ακροδεξιούς και αντιεξουσιαστές

Προβοκάτσια από ακραία στοιχεία φοβούνται η κυβέρνηση και η  αστυνομική ηγεσία στη ΔΕΘ,  μετά και τη σύλληψη 4 αντιεξουσιαστών οι οποίοι  μετέβαιναν οδικώς στη Θεσσαλονίκη, εφοδιασμένοι με βαριοπούλες, αντιασφυξιογόνες  μάσκες, κουκούλες  και ασύρματους. 

Αυστηρή εντολή να αποτρέψουν πάση θυσία τη έκνομη δράση ακραίων  στοιχείων που σχεδιάζουν να μετατρέψουν τους δρόμους περιμετρικά της ΔΕΘ σε εμπόλεμη ζώνη,  έχουν οι αστυνομικοί  που θα περιφρουρούν το κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΖΩΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ 

Ο φόβος για προβοκάτσια έχει χωρίσει την πόλη στα τρία, για την αποτροπή σοβαρών επεισοδίων. 

Η πρώτη ζώνη αυστηρού αποκλεισμού περιλαμβάνει το Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο όπου θα γίνει η ομιλία του πρωθυπουργού, αλλά και τις εγκαταστάσεις  της Διεθνούς Εκθέσεως όπου θα είναι έντονη η Αμερικανική παρουσία ως τιμώμενη χώρα.  

Εδώ περιμετρικά θα αναπτυχθεί και το μεγαλύτερο τμήμα της αστυνομικής δύναμης που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. 

Η δεύτερη ζώνη αυστηρής επιτήρησης είναι το τρίγωνο μεταξύ των οδών Γερμανού και Ανδρόνικου που οδηγούν στην παραλία, στο Λευκό Πύργο και στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Εδώ θα γίνει το συλλαλητήριο. 

Σε αστυνομικό κλοιό θα είναι και η περιοχή της Καμάρας  επί της Εγνατίας οδού, όπου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση αλλά και η πορεία των αντιεξουσιαστών. 

Όπως αποκαλύπτει το Star, το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα περιφρουρούν  3.700 αστυνομικοί , δύναμη αυξημένη κατά 10% σε σχέση με πέρσι που ήταν περίπου 3.400,  xώρια την παρουσία δεκάδων Αμερικανών πρακτόρων για την προστασία της Αμερικανικής αποστολής! 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top