Απάντηση Μαξίμου σε ΝΔ για παροχολογία: Έχουν κάθε λόγο να αγχώνονται

«Ας αρκεστεί στην αντιπολίτευση ο κ. Μητσοτάκης τα επόμενα πέντε χρόνια»

Μέγαρο Μαξίμου Γραφεία ΝΔ

Απάντηση στην κριτική νωρίτερα της ΝΔ (με τις δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Μαρίας Σπυράκη) για παροχολογία, έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου, με  σχόλιο του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. 

«Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έχουν κάθε λόγο να αγχώνονται για τη ΔΕΘ και να προεξοφλούν δήθεν "παροχολογία". Το μόνο ψέμα που υπάρχει είναι τα καταστροφολογικά σενάριά τους, αφού η χώρα είναι πλέον εκτός μνημονίων, η οικονομία υπεραποδίδει και υπάρχει η δυνατότητα ελάφρυνσης των πολιτών και ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους χωρίς να αμφισβητείται η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων» αναφέρει το σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου. 

«Εύλογα λοιπόν αγχώνεται ο κ. Μητσοτάκης χωρίς το "άλλοθι" των μνημονίων. Γιατί οι πολίτες θα βλέπουν κάθε μέρα και πιο ξεκάθαρα, ποιος θέλει να ρημάξει το κοινωνικό κράτος και τη δημόσια ασφάλιση και ποιος να ενισχύσει τους πολλούς και τον κόσμο της εργασίας» υποστηρίζει επίσης το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, το οποίο καταλήγει στο σχόλιό του:  

«Όσο για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΝΔ που επικαλείται ο κ. Μητσοτάκης, ας αρκεστεί για τα επόμενα πέντε χρόνια στην αντιπολίτευση και σε ένα σχέδιο μήπως και ξεπληρώσει τα 200 εκατ. ευρώ φέσια του κόμματός του, αντί να ψάχνει τρόπο να τα διαγράψει».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top