«Μπαλάκι» οι πολιτικές ευθύνες επειδή έμεινε πάλι χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη

Η συμπρωτεύουσα έχει Γραφείο Πρωθυπουργού αλλά όχι… νερό!

Πρώτη δημοσίευση 11-05-2018 20:21

 

Για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα έμεινε χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη , αφού το δίκτυο προφανώς είναι σαθρό και κακοσυντηρημένο. Οι υπεύθυνοι όμως αντί να βρουν λύσεις για να ανακουφίσουν τους πολίτες , αρκούνται στο να ρίχνει ο ένας το μπαλάκι της ευθύνης στον άλλον.

Τούμπα, Πυλαία, Καλαμαριά, Χαριλάου, Ωραιόκαστρο, Μενεμένη, Συκιές, Αμπελόκηποι, Επταπύργιο, έμειναν πάλι χωρίς νερό , με τους κατοίκους να έχουν βυθιστεί στην απόγνωση.

«Θυμωμένος; Τρελαμένος είμαι!» δηλώνει χαρακτηριστικά  κάτοικος της Θεσσαλονίκης στη Λευκή Γεωργάκη και στο Star.  

Η ΕΥΑΘ πάντως, προκειμένου να εξομαλύνει τις εντυπώσεις,  έχει στήσει σταντ και μοιράζει νερό. Ποιός φταίει ;  Κατά τον πρόεδρο της ΕΥΑΘ, Γιάννη Κρεστενίτη,  φταίει το ... μπουρίνι!   Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ, «η χθεσινή εξαιρετική βροχόπτωση και η πλημμύρα που υπήρξε στην περιοχή οδήγησε το νερό που είναι στη δεξαμενή να κριθεί ότι δεν πρέπει να πάει στην πόλη».

 Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΕΡΟ!

Και μπορεί η Θεσσαλονίκη κάθε τρεις και λίγο να μην έχει νερό, έχει όμως γραφείο πρωθυπουργού! Σύμφωνα με κύκλους της διευθύντριας του γραφείου, Κατερίνας Νοτοπούλου, «το νερό δεν είναι στην αρμοδιότητά μου. Η ευθύνη ανήκει στην Περιφέρεια» .

ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ  ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ

Ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης υποστήριξε ότι η Περιφέρεια έχει «ελάχιστη ευθύνη για τη χθεσινή ελάχιστη μπόρα», ενώ  ο νυν περιφερειάρχης ρίχνει το ανάθεμα στην έλλειψη κονδυλίων.  Δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας  στο  Θέμα Radio 104,6:  «Είμαστε αναγκασμένοι με τα ελάχιστα χρήματα που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη -  για το θέμα του νερού την αρμοδιότητα έχει η ΕΥΑΘ -  να κάνουν έργα με πολύ περικομμένους προϋπολογισμούς.  Καταλαβαίνετε ότι πολλές φορές υπάρχει έλλειμμα».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top