Aυτά είναι τα τρία νέα πρόσωπα στον ανασχηματισμό

Το προφίλ των υφυπουργών που συμμετέχουν σε αυτή για πρώτη φορά

Στο προφίλ των τριών πολιτικών που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε κυβερνητικό σχήμα αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή,  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Υφυπουργός Εργασίας, στη θέση ουσιαστικά της Ράνιας Αντωνοπούλου που απομακρύνθηκε πρόσφατα για το ζήτημα του επιδόματος ενοικίου που εισέπραξε, είναι πλέον ο Νάσος Ηλιόπουλος. Πρόκειται για κομματικό στέλεχος και επικεφαλής μέχρι σήμερα του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας.

Υφυπουργός Παιδείας, στη θέση που χήρευε καιρό, είναι η Μερόπη Τζούφη. Είναι γιατρός  στο επάγγελμα και βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ. Να σημειωθεί ότι στη θέση του κ. Ζουράρι δεν τοποθετήθηκε στέλεχος των ΑΝΕΛ αλλά του ΣΥΡΙΖΑ

Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού τοποθετήθηκε ο αρχαιολόγος στο επάγγελμα Κωνσταντίνος Στρατής, ο οποίος δεν είναι βουλευτής, αλλά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σχολίασε η Κ. Μακρή για τις λίγες αλλαγές που έγιναν στο κυβερνητικό σχήμα, «ο πρωθυπουργός έκρινε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μεγάλες αλλαγές, συνεπώς περιόρισε το εύρος των επιλογών του».   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top