Το πρόσωπο - «κλειδί» αποκλειστικά στο Star για τη συνάντηση με Σαμαρά

«Δεν έδωσα βαλίτσα» δηλώνει ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas Κ. Φρουζής

Tο πρόσωπο -«κλειδί», ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνoς  Φρουζής, άνοιξε τα χαρτιά του στο Star και είπε πολλά και ενδιαφέροντα που θα συζητηθούν.

Κατ’ αρχήν αποκαλύπτει στην Κάτια Μακρή και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ποια απο τα πολιτικά πρόσωπα συνάντησε και ποια όχι.

«Τα περισσότερα ραντεβού , τα έχω κάνει. Έχω συναντήσει τον κ. Σαμαρά, όχι όμως τους κ.κ. Βενιζέλο και Πικραμμένο. Όπως έχω συναντήσει και πολλούς που δεν περιλαμβάνονται στην περίφημη λίστα. Ήταν μέρος της δουλειάς μου για τη προώθηση της βιομηχανίας να συναντώ ανθρώπους σε καίρια πόστα. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή τους είδα, τους έδωσα και χρήματα. Δεν έχω δώσει ποτέ χρήματα σε κανέναν γενικώς» ανέφερε στη συνομιλία του με την Κ. Μακρή.  

Όσον αφορά  το αν αρνείται ο Κωνσταντίνος Φρουζής αυτό που του αποδίδουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες -  ότι ήταν ο άνθρωπος με τις βαλίτσες - αλλά και το ποιοι ειναι αυτοί οι μάρτυρες, δηλώνει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για  πρώην συνεργάτες του :

«Δεν ξέρω  αν οι περιβόητοι προστατευόμενοι μάρτυρες ήταν παλιοί μου συνεργάτες. Δεν θα με εξέπληττε όμως καθόλου».

Όπως πρόσθεσε η Κ. Μακρή, αποκαλύπτει και κάτι ακόμη πολύ  σημαντικό,  ότι η Δικαιοσύνη εχει ήδη ψάξει τους λογαριασμούς του. «Η Δικαιοσύνη έχει ήδη ανοίξει τους λογαριασμούς πολλών προσώπων που συνδέονται με την υπόθεση Novartis. Στα τέλη του 2017 πήρα ένα χαρτί που λέει πως οι δικοί μου λογαριασμοί είναι απολύτως εντάξει» επισημαίνει στο Star.

H K. Μακρή  τον ρώτησε και για το αν  πλήρωνε στελέχη ή δημοσιογράφους για να κλείνει ραντεβού με υψηλά πρόσωπα. Προσέξτε την απάντησή του:   «Η δουλειά μου ήταν κατά 20%-30% στην Novartis και το υπόλοιπο στο Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό μιλούσα με πολλούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ήμουν και στο κλειστό meeting που παρατέθηκε στην Αθήνα για τη Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ. Δεν χρειαζόταν  να πληρώσω για να κλείσω ραντεβού για λογαριασμό του Συνδέσμου. Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος είναι ένας σοβαρός και αξιόπιστος εταίρος».

 Διαβάστε επίσης:

«Βαριά» η δικογραφία για τη Novartis στη Bουλή για τις μίζες

Τελευταία εξέλιξη: Αντίγραφα της δικογραφίας πήραν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Novartis

Οι 6 προστατευόμενοι μάρτυρες σε Ελλάδα - ΗΠΑ για τη Novartis

Σε αναμονή η κυβέρνηση για τη Novartis: Δεν ελήφθη απόφαση στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Όσοι συμμετέχουν στη βρώμικη επιχείρηση θα λογοδοτήσουν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top