Πολιτικοί φίλοι και αντίπαλοι τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Κεφαλογιάννη

Εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για τα 6 χρόνια από τον θάνατό του

Εκδήλωση για τα έξι χρόνια από την απώλεια του Γιάννη Κεφαλογιάννη γίνεται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως μετέδωσε ο  πολιτικός συντάκτης του star Πέτρος Μποτσαράκος, σε απευθείας σύνδεση με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα,  η εκδήλωση διεξάγεται σε μία κατάμεστη αίθουσα με οικοδέσποινα την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Προκόπη Παυλόπουλου και ακολούθησαν ο υπουργός  Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης,  ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Παρόντες επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Μήνυμα έστειλε ο αντιπρόεδρος  της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπενθύμισε τη μεγάλη σημασία που έδινε ο αείμνηστος Γιάννης Κεφαλογιάννης στην πολιτική συναίνεση και συνεννόηση, ιδίως στα μεγάλα εθνικά θέματα, ενώ όλοι οι ομιλητές υπενθύμισαν τους αγώνες του και την προσφορά του τόσο για το εθνικό και λαϊκό συμφέρον όσο και για τη Δημοκρατία και τη διαφάνεια, ενώ μίλησαν και για τις παρακαταθήκες που άφησε όταν ως υπουργός προχώρησε στο κάψιμο των φακέλων πολιτικών φρονημάτων.                     

ΦΩΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top