«Χαμός» για το Σκοπιανό στη Βουλή με Ξυδάκη – Μανιάτη

Ένταση και αλληλοκατηγορίες για ανευθυνότητα

«Χαμός»  για το Σκοπιανό στη Βουλή  με Ξυδάκη – Μανιάτη

Νέα αντιπαράθεση για το Σκοπιανό σημειώθηκε στη Βουλή με ένταση ανάμεσα στον Νίκο Ξυδάκη (ΣΥΡΙΖΑ) και τον Γιάννη Μανιάτη (Δημοκρατική Συμπαράταξη).

Ο Ν. Ξυδάκης επισήμανε πως «πίσω από κραυγές για εθνομηδενιστές και μακεδονοπώλες υπάρχει σοβαρότητα και ιστορική ευθύνη και το πραγματικό πολιτικό και διπλωματικό  κεφάλαιο».   Στη συνέχεια  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε  σε ψίθυρους που ενσπείρουν «κάποιοι ανεύθυνοι κληρικοί ή γνωστοί πατριδοκάπηλοι οι οποίοι θα ξαναβρούν τώρα  ρόλο ύπαρξης» και κατέληξε  λέγοντας  ότι «εχθρός δεν είναι το μικρό κρατίδιο, έχουμε ανήσυχο γείτονα με απρόβλεπτη συμπεριφορά και εκεί πρέπει να έχουμε την προσοχή μας».  

Παρεμβαίνοντας σε υψηλούς τόνους ο Γιάννης Μανιάτης έθεσε θέμα κυβερνητικής πλειοψηφίας,  με αιχμές για τη στάση του  Πάνου  Καμμένου και έκανε λόγο για «ανεύθυνη και τυχοδιωχτική στάση» στο θέμα των Σκοπίων.

Ακολούθησε ένταση με φωνές ένθεν κακείθεν με τον  κ. Ξυδάκη  να αναφέρεται σε «πολιτικό κουτσαβακισμό»  και να απαντά στο ίδιο ύφος ο κ. Μανιάτης.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top