Κάτια Μακρή: Χεράκι - χεράκι πήγαιναν συνδικαλιστές και ΔΕΗ

Πώς σχολίασε και την ταλαιπωρία των πολιτών από τους συνδικαλιστές του μετρό

Στη «συμπόρευση» συνδικαλιστών και ΔΕΗ, όπως έδειξε και δικαστική απόφαση, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.     

«Το 2016, όταν ξεκίνησε η δίκη η ΔΕΗ δεν πήγε ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο , δεν εστράφη δηλαδή εναντίον τους – γιατι βεβαίως συνδικαλιστές και διοικήσεις πήγαιναν χεράκι – χεράκι. Οι  διοικήσεις έδιναν λεφτά για να έχουν εργασιακή ειρήνη και οι συνδικαλιστές τα έπαιρναν για ντόλτσε βίτα στην υγεία των κορόιδων, όπως λέει ο εισαγγελέας».

Η Κ. Μακρή σχολίασε και άλλη υπόθεση που αφορά συνδικαλιστές, την απόφαση για την σημερινή απεργία στο μετρό:  « Όλη ημέρα έχουμε απεργία στο μετρό και  χιλιάδες άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν. Ο  λόγος της απεργίας ;  Γιατι τους ζήτησε ο Τσακαλώτος περιορισμό εξόδων και βελτίωση των εσωτερικών λειτουργιών,  ώστε να αυξηθούν τα έσοδα». Το αποτέλεσμα, όπως πρόσθεσε η σχολιάστρια του Star ήταν να εκδώσουν μια «ανακοίνωση – φωτιά».

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:

«Θα καταλάβαινα να αντιδρούν αν επρόκειτο να ιδιωτικοποιηθούν. Αλλά να αντιδρούν στον… ανορθολογισμό ; Το θεωρούν κανονικό αυτό;  Τελικά όλα τριγύρω αλλλαζουνε, εκτός απο τον κακώς νοούμενο συνδικαλισμό». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top