Κ. Μακρή: Φαβορί η Γεννηματά για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Το μήνυμα της κάλπης

«Φαβορί» χαρακτήρισε η Κάτια Μακρή τη  Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της στην ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, στο  σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.  

 «Το ποσοστό της δείχνει ότι ο κόσμος της πίστωσε το εγχείρημα, το ότι προσπάθησε να φέρει όλα τα κόμματα της Κεντροαριστεράς κοντά και έβαλε και τον εαυτό της σε διαδικασία ψηφοφορίας.  Και δείχνει κάτι ακόμη: Ότι ο κόσμος πιστεύει  στο εγχείρημα και ότι αν ενωθούν κάτι μπορεί να κάνουν. Το ΠΑΣΟΚ  ήταν το μεγάλο κόμμα, το πιο οργανωμένο,  μπήκαν δύο  στελέχη του στον δεύτερο γύρο» τόνισε η  σχολιάστρια ιoy Star. Όπως τόνισε αυτή  η εβδομάδα πάντως θα κρίνει την επιτυχία της προσπάθειας.

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κάτια Μακρή:

«Άκουσα για παράδειγμα τον κ. Ανδρουλάκη το μεσημέρι να επιτίθεται εμμέσως στην κ. Γεννηματά, τακτική που αν την δούμε να εξελίσσεται θα απογοητεύσει τον κόσμο. Αυτές οι 210.000 δεν θέλουν μια εσωκομματική αντιπαράθεση –έχουν μπουχτίσει απο αυτά στο ΠΑΣΟΚ. Θέλουν κάποιος να τους δώσει την προοπτική ότι μπορεί να ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα , να πάρει πίσω απο τον ΣΥΡΙΖΑ τους ψηφοφόρους της Κεντροαριστεράς.

Προφανώς για αυτό έχει η κ. Γεννηματά αυτή τη στρατηγική. Όποιος καταφέρει να εμπνεύσει, αυτός και θα κερδίσει. Και βεβαίως θα εχει κάποιους μήνες έως τις εθνικές εκλογές που εκεί θα ειναι η πιο κρίσιμη κάλπη».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top