Κ. Μακρή: Το 48ωρο της «Άγριας Δύσης» στην Ελλάδα

Πολλά και διαφορετικά τα περιστατικά βίας

Στα πολλά και διαφορετικά γεγονότα που συνέβησαν μέσα σε ένα 48ωρο, με έναν  κοινό παρονομαστή, την αποθέωση της βίας, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή  στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

«Είναι απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάκτηση για τον δολοφόνο της Δώρας, αλλά τελικά αυτό έφτασε στα όρια της αυτοδικίας και για τον ίδιο και για το δικηγόρο του. Οι αντισπισιστές στην Πάτρα έκαναν ακριβώς το ίδιο. Μια μορφής αυτοδικία ειναι κι αυτό που κάνουν , καταλύοντας κάθε έννοια κράτους δικαίου.  Το “κερασάκι στην τούρτα” ειναι ο Kουφοντίνας, ο κατ’ εξοχών εκφραστής της βίας που κυκλοφορεί αμέριμνος και χαμογελώντας,  με τους οπαδούς του να κάνουν αναρτήσεις υπέρ του» τόνισε η σχολιάστρια του Star.  

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή για όσα συμβαίνουν:   

«Όλο αυτό των τελευταίων ωρών δεν θυμίζει κράτος. Θυμίζει Φαρ  Ουέστ. Επειδή τα γεγονότα ειναι διαφορετικά , μπορεί να ειναι συμπτωματικό και αύριο να μην χρειαστεί να ξανακάνουμε αύτη τη συζήτηση. Μπορεί να ειναι όμως απλώς μια αλληλουχία γεγονότων που θα προκαλέσει δυναμικά αποτελέσματα και εκρήξεις. Σε αυτήν την περίπτωση το κράτος κάτι πρέπει να κάνει πριν κακοφορμίσει η κατάσταση και θυμίζουμε “Άγρια Δύση”».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top