Οι ερωτήσεις της Κ. Μακρή στο debate της Κεντροαριστεράς

Τι απάντησαν στις πρώτες ερωτήσεις της Απ. Πόντας και Γ. Καμίνης

Τις θέσεις του  υποψηφίου αρχηγού για τον ενιαίο  φορέα της Κεντρoαριστεράς Απόστολου Πόντα σχετικά με fast track επενδύσεις μόνο για επιχειρήσεις με Έλληνες εργαζόμενους, για απολύσεις στο Δημόσιο  και για συμμαχίες της χώρας ακόμα και με τον Τραμπ,  αφορούσε η πρώτη ερώτηση της δημοσιογράφου και σχολιάστριας  του Star Κάτιας Μακρή και ειδικότερα για το αν ταιριάζουν με το ιδεολογικό πρόσημο του χώρου στο debate της Κεντροαριστεράς.   

«Ο Τραμπ δεν είναι οι ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ ήταν και θα είναι ο πιο βασικός μας σύμμαχος» απάντησε ο κ. Πόντας, ενώ αναφέρθηκε στην έμφαση που πρέπει να δοθεί στις επενδύσεις αλλά και σε απολύσεις όχι γενικά αλλά βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και σκοπού.  Σε μια αιχμή για τους  ανθυποψηφίους του  ανέφερε ότι «κάποιοι είναι βγαλμένοι από τα πιο βαθιά χρονοντούλαπα της ιστορίας».    

Η  Κάτια  Μακρή ρώτησε επίσης τον Γιώργο  Καμίνη για το πώς θα επιβάλλει το ενιαίο κόμμα και ποιος θα εκπροσωπεί τελικά την Κεντροαριστερά στο κοινοβούλιο.

Ο κ. Καμίνης απάντησε ότι η πρόθεση είναι «να πάμε από έναν κατακερματισμένο σε έναν ενιαίο αρχηγό. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πώς θα συνεχίσουμε με διαφορετικές κοινοβουλευτικές ομάδες». Όσον αφορά  το πώς θα επιβάλλει το ενιαίο κόμμα εφόσον εκλεγεί αρχηγός, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε:    

«Θα συζητήσω, θα προσπαθήσω να πείσω  και πιστεύω ότι εφόσον εκλεγώ αυτό το μεγάλο κύμα του κόσμου θα επιβάλλει τη διαδικασία αυτή σε όλους τους υποψήφιους. Αλλά συμφωνίες εκ των προτέρων και χωρίς να λαμβάνεται η υπόψη του μελλοντικού ηγέτη μου  φαίνεται κάτι το εντελώς απαράδεκτο».       

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top