Κ. Μακρή: Ούτε η θύελλα αντιδράσεων πτόησε τους βουλευτές που ζητούν αναδρομικά

Τα κόμματα που άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου, τώρα ζητούν και τα ρέστα…

Στο γεγονός ότι ούτε η θύελλα αντιδράσεων πτόησε τους  βουλευτές που ζητούν αναδρομικά αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.     

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,  υπάρχει πρώην βουλευτής της ΝΔ που διεκδικεί 405.000 ευρώ, ενώ  κατά μέσο όρο διεκδικούν 250.000 ευρώ, ενώ εντύπωση προκαλεί που όλοι θέλουν και 10.000  ευρώ ως…  ηθική βλάβη.

Όπως τόνισε η Κ. Μακρή, με βάση την επικοινωνία που είχε το Star με πολλούς από τους πρώην βουλευτές, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:  

-Αυτοί που έχουν παραιτηθεί κατά το παρελθόν, όποτε δηλαδή ανακινείται το ζήτημα και κάποιος δείχνει ευθιξία.

-Κι αυτοί που λένε, «γιατί; Δικά μου δεν ειναι; Οι  δικαστές πως πήραν εν μέσω κρίσης έως και 100.000 ευρώ; Θα τα πάρω κι εγώ»!  

«Αυτό είναι ντροπή, είναι ανήθικο και προσβλητικό, όχι  μόνο για τους υπόλοιπους συνταξιούχους, αλλά και για τους φορολογούμενους της μεσαίας τάξης που θα κληθούν να πληρώσουν τα αναδρομικά τους» επισήμανε η σχολιάστρια του Star.  

Πρόσθεσε όμως ότι «αν απο αυτούς είναι ανάλγητο, από τα πολιτικά κόμματα ειναι η επιτομή της υποκρισίας».

Κι αυτό γιατί,  «τα κόμματα  απο τη μια φτιάχνουν νόμους και τους ανοίγουν τον δρόμο για να πάρουν τα χρήματα, όπως έγινε και με τον νόμο Κατρούγκαλου το 2016 κι από την άλλη τους λένε; “Nαι, αλλά εσείς γιατί τα διεκδικείτε;».

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:

«Τώρα, αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι κοροϊδεύουν όλους. Στο τέλος βέβαια τη θέση τους υποσκάπτουν σε μια κοινωνία που ούτως η άλλως δεν εχει πια το πολιτικό σύστημα σε υπόληψη».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top