Αντεπίθεση Μαξίμου για Καστελλόριζο: ΠΑΣΟΚ και Φώφη πήραν την απάντηση που τους άρμοζε

Ανεβάζει κι άλλο τους τόνους κατηγορώντας την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως ήθελε να δημιουργήσει επικοινωνιακές εντυπώσεις

Αντεπίθεση Μαξίμου για Καστελλόριζο: ΠΑΣΟΚ και Φώφη πήραν την απάντηση που τους άρμοζε

Καλά κρατεί ο «πόλεμος» κυβέρνησης-ΠΑΣΟΚ που ξέσπασε μέσα από την on camera συζήτηση του Αλέξη Τσίπρα και της Φώφης Γεννηματά πριν ξεκινήσει η συνάντησή τους.

Κυβερνητικές πηγές ανέβασαν κι άλλο τους τόνους λέγοντας πως «η κυρία Γεννήματα έκανε μια μομφή και έλαβε μια απάντηση».

Το Μαξίμου κατηγορεί την κα Γεννηματά ότι «σε μια συζήτηση που ήταν χαλαρή ήθελε να δημιουργήσει επικοινωνιακές εντυπώσεις».

«Όταν η κα. Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ από το 2010 μέχρι το 2015 επέβαλε 65 δισ. ευρώ μέτρα, εκτόξευσαν την ανεργία στο 27%, πήραν το χρέος στο 120% και το πήγαν στο 180% ΑΕΠ και συρρίκνωσαν την ελληνική οικονομία κατά 25 ποσοστιαίες μονάδες και επιμένουν σήμερα να μιλούν για θηλεία θα έπαιρναν και την απάντηση που τους άρμοζε» καταλήγουν οι πηγές του Μαξίμου.

Τι είχε προηγηθεί

Ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαν τη συζήτηση πολύ… οικογενειακά αφού ρώτησαν ο ένας τον άλλο για τα παιδιά τους!

Στη συνέχεια, ωστόσο, η κα Γεννηματά με αφορμή μια «ατάκα» του πρωθυπουργού για ανάσα που παίρνει η χώρα, έριξε φαρμάκι γελώντας: «Δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά στο μνημόνιο μας την έχεις βάλει»!

Ο πρωθυπουργός απάντησε γελώντας «εσείς μας βάλατε στο μνημόνιο, εγώ θα σας βγάλω!», ενώ είπε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως θα πάνε μαζί στο Καστελόριζο «και θα πάρουμε και τον Γιώργο (σ.σ.: Παπανδρέου).

Η κα Γεννηματά συνέχισε φουλ επίθεση λέγοντας πως «δεν έχεις περιθώρια να τα λες αυτά, μας έχεις βάλει σε 2 καινούργια μνημόνια», ενώ πρόσθεσε με αιχμές πως «δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες ψεύτικες ελπίδες, δοκιμάστηκαν τα ψεύτικα λόγια».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top