Απίστευτο ΦΑΡΜΑΚΙ Τσίπρα-Γεννηματά on camera! «Μας έβαλες θηλιά με 2 μνημόνια» - «Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο με τον Γιώργο»

Φαρμακερές ατάκες με χαμόγελα και τακτ στη συνάντηση πρωθυπουργού-προέδρου ΠΑΣΟΚ

Έναν απίστευτο διάλογο on camera είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννηματά πριν τη συνάντησή τους.

Ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντάλλαξαν φαρμάκι με… τακτ και χαμόγελα, αν και η μεταξύ τους συζήτηση ξεκίνησε πολύ… οικογενειακά αφού ρώτησαν ο ένας τον άλλο για τα παιδιά τους!

Στη συνέχεια, ωστόσο, η κα Γεννηματά με αφορμή μια «ατάκα» του πρωθυπουργού για ανάσα που παίρνει η χώρα, έριξε φαρμάκι γελώντας: «Δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά στο μνημόνιο μας την έχεις βάλει»!

Ο πρωθυπουργός απάντησε γελώντας «εσείς μας βάλατε στο μνημόνιο, εγώ θα σας βγάλω!», ενώ είπε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως θα πάνε μαζί στο Καστελόριζο «και θα πάρουμε και τον Γιώργο (σ.σ.: Παπανδρέου)».

Η κα Γεννηματά συνέχισε φουλ επίθεση λέγοντας πως «δεν έχεις περιθώρια να τα λες αυτά, μας έχεις βάλει σε 2 καινούργια μνημόνια», ενώ πρόσθεσε με αιχμές πως «δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες ψεύτικες ελπίδες, δοκιμάστηκαν τα ψεύτικα λόγια».

Ο «πόλεμος» έληξε με συζήτηση για το συνέδριο της Δημοκρατίκής Συμπαράταξης, όπου ο πρωθυπουργός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δώσει το παρών.

Ακολουθεί ο σπαρταριστός διάλογος:

Τσίπρας: Στο γυμνάσιο πάνε τα παιδιά σου;

Γεννηματά: Στο γυμνάσιο οι γιοί μου, στο δημοτικό η μικρή.

Τσίπρας: Α, έχεις τρία! Να σου ζήσουν!

Γεννηματά: Τρία, ναι. Τα δικά σου που είναι τώρα;

Τσίπρας: Είναι 5 και 7 χρονών… Τελείωσε το σχολείο τώρα…

Γεννηματά: Α, είναι μικρά ακόμη… Έχετε πολύ μέλλον…

Τσίπρας: Πως πάτε; Έχετε συνέδριο τώρα;

Γεννηματά: Πάμε πολύ καλά! Έχουμε το συνέδριο και έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα, είμαστε με τη βαλίτσα στο χέρι. Διψάει ο κόσμος να φέρει προτάσεις, έχει αγωνία.

Τσίπρας: Τα θετικά του να έχεις χρόνο… Εσύ έχεις χρόνο και γυρνάς όλη την Ελλάδα, όταν είσαι στην κυβέρνηση δεν έχεις…

Γεννηματά: Ανασυγκροτούμαστε… Ξαναβρίσκουμε τον βηματισμό μας!

Τσίπρας: Ανεξάρτητα από το ποια οπτική γωνία βλέπει κανείς τα πράγματα, νομίζω όμως πως το ότι μας δίνεται ως χώρα χρόνος, ανάσα, για να μπορέσουμε να αναστοχαστούμε για το μέλλον της χώρας χωρίς αυτή την πίεση, με τις διαφωνίες και τις συμφωνίες μας, είναι καλό…

Γεννηματά: Καλά… Δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά στο λαιμό μας την έχεις βάλει!

Τσίπρας: Εσείς μας βάλατε στο μνημόνιο, εγώ θα σας βγάλω. Θα πάμε μαζί σε έναν χρόνο στο Καστελόριζο, θα πάρουμε και τον Γιώργο!

Γεννηματά: Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα… Μας έχεις βάλει σε 2 καινούργια μνημόνια οπότε δεν έχεις περιθώρια να τα λες αυτά. Θα σε πάω σε Σύμη να δεις πως πραγματικά χτυπάει η καρδιά της ακριτικής Ελλάδας…

Τσίπρας: (Γελάει)

Γεννηματά: Αυτό που είναι βέβαιο Αλέξη μου είναι ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες ψεύτικες ελπίδες, ο λαός ζητά από όλους μας ειλικρίνεια. Θέλει να δει ποιες είναι οι προοπτικές του, που βρίσκεται. Δοκιμάστηκαν και τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις, κατάλαβαν όλοι που βρισκόμαστε. Από εδώ και πέρα τι γίνεται…

Τσίπρας: Από εδώ και πέρα υπάρχει ένας δρόμος, ο δρόμος της εξόδου από την κρίση, χωρίς επιστροφή…

Γεννηματά: Εγώ έχω σχέδιο, αν μας πεις τι σκέπτεσαι για αυτό!

Τσίπρας: Να σε ακούσω με πολύ προσοχή. Με έχεις καλέσει εξάλλου και στο συνέδριο…

Γεννηματά: Βεβαίως, θα έρθεις;

Τσίπρας: Να δω… 30 Ιουνίου δεν είναι;

Γεννηματά: Ναι…

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top